pochwala dla kierowcy busa (2) jak w temacie, jadac 18 lutego br autobusem linii 127 z oliwy na jasien,... mile zaskoczony pasazer Linia 227 ZKM ciągle się spóźnia (8) Mam apel do ZKM i do Was, redaktorzy trojmiasto.pl - zajmijcie się sprawą.... pasażer Autobus 210 (1) Czy ten autobus w godzinach 14-15 jezdzi w miare punktualnie? na trasie... Bibi
Skarga (4) Chciałabym się dowiedzieć dlaczego w kierunku Stogi kursują tylko najstarsze... Niezadowolony klient Podziękowania dla kierowcy i dyspozytora (1) Serdecznie dziękuję dyspozytorowi za szybki kontakt z kierowcą,jak i samemu... Krystyna Linie 167 i 168 !!!!!!!! (10) Jestem oburzona kursowaniem autobusów linii 167 i 168. Te autobusy albo w... Pasażer Skarga (4) Witam. Nie poroz pierwszy mam do czynienia z chamstwem ze strony kierowcy... Eellll MASAKRA (1) To co wyprawiają wasi kierowcy w autobusach, przechodzi ludzkie pojęcie. Aż... Damian Podziękowania dla kierowcy autobusu (1) Dzięki kierowcy autobusu 127 który o godzinie 12:50 stał na przystanku... Rafał Autobus 295 Porębskiego (2) Witam większość kierowców jeżdżących na trasie Zakoniczyn Świętokrzyska jest... Edyta Skandaliczne ZTM opinia część 1 (1) Część 1: Witam, jestem mieszkańcem trójmiasta i mam już tego dość. Od ponad... Rafał zapchane tramwaje ranne ze Świetokrzyskiej, Chełmu (1) Zlikwidowana zostala linia nr 1 , ranko kolo godz 7 nie da sie nawet wejsc... anna Skarga (2) Witam. 227 w kierunku Jelitkowa. Wiecznie przyjezdza szybciej. Tak jak dzis... monika Podziękowania dla kierowcy 267 (1) Podziękowania dla Kierowcy autobusu 267 który jechał w dniu 16-11-2015 o... Daniel Niepotrzebne ogrzewanie (1) Czy włączone na maca ogrzewanie w autobusach linii 227 są konieczne? Czy... Pasażerka 227 Klimatyzacja (7) Jade tramwajem zawsze jest działa klimatyzacja ((( jest zimno . Byłam pszez... Irena miły pasażer (4) pan kierowca autobusu 149 numer kierowcy 6264 jest tak strasznie chamski że... pasażer Podziękowanie (2) Bardzo chciałabym podziękować Panu kierowcy linii 184 z numerem bocznym 2727,... Julia Landowska chamski kierowca linia 127 (6) Nie spodziewałam sie takiej ekspresji złości na złożony na 2 czesci... ewka za szybko (1) Linia 154 dworzec główny kierunek orunia główna nie dość że kierowca... spóźniona