kontrola nieletnich (4) Po raz drugi jestem światkiem kontroli osoby nieletniej i jestem... pasażer Autobus 112 (1) Dzisiaj 28 września o 5.07 autobus linii 112 jadacy w kierunku Gdańska... B.z nr 283 meteor (1) Dnia 26.09.16 stalam na przystanku przy Al. Zwyciestwa i czekalam na autobus... Janka
skarga i opinia (1) Wczoraj jadac tramwajem nr 2 podczas jazdy przez wielokrotne szarpniecia... Janka 227 (1) Nie rozumiem dlaczego autobus odjezdzajacy z przystanku o 08:06 stoi sobie z... Zły Autobus 283 Kiedy powrót na ul.Orzeszkową (1) Wstrzymany autobus 283 przy ul.E.Orzeszkowej nazwa przystanku Dębinki.... A kto bogatemu zabroni KIEROWCA 227 GALERIA BAŁTYCKA przyjazd 12.24 / 12.08.2016 (1) Witam, w dniu dzisiejszym wsiadając do autobusu zostałam przytrzasnieta... wścieekła~47 skarga (35) kierowcy bardzo nie mili maja pretensje do pasazerow ze wogole musza jezdzic... x Klimatyzacja (5) Czy ktoś jest mi wstanie wyjaśnić dlaczego w większości autobusów i... Kamil B. Kierowca 6058 - POWINIEN PAN ZMIENIĆ PRACĘ (1) W dniu wczorajszym miałam styczność z tym nie uprzejmym i bezczelnym Panem.... Izabella Przymorze - Morena (1) Godz. 15.43 przystanek Piastowska autobus 227. Stary , śmierdzący gruchot ,... zmuszona Umycie te autobusy! (1) Autobusy są brudne. Na siedzeniach plamy, aż strach siadać. XXIw. już... Kamila ... (1) Nie ma to jak naliczyć mandat wysokości 200zl osobie, która posiada aktywna... Kamila spoznijajaca sie lini 210 (1) jezdze do pracy na matarnie z oruni i autobus ciagle sie spoznia o tyle ze... sylwia Skarga (6) Dziękuję Panu nr 6052 autobus linii 127. Był o czasie na przymorzu wielkim... Michał Autobus 295 Porębskiego (3) Witam większość kierowców jeżdżących na trasie Zakoniczyn Świętokrzyska jest... Edyta Podziękowanie dla motorniczego tramwaju linii 12 (1) Serdecznie dziękuję motorniczego tramwaju linii 12 (numer tramwaju 1150) za... Kasia PODZIĘKOWANIE dla kierowcy lini 126 (1) Serdeczne podziękowania za oddanie telefonu zgubionego dnia 21.03.2016 r w... Wioletta Łaniewska Ogólnie mój ulubiony środek komunikacji miejskiej ALE (1) szczerze nie polecam jazdy linią 122, kiedy za kierownicą jest niesympatyczny... Robert Dziewczyna (tramwaj Lini numer 2) (2) Witam, dnia 24/02/2016r. Motorniczy a w sumie to Pani, nie miała jak wydać za... Maciek