Zgubiony Plecak (2) Dnia 1 wrzesnia okolo godziny 15 na pętli Łostowice Świętkorzyska zgubilem... fidzi kontrola biletów w piątek po 20.30 (2) Ja nie wiem skąd się biorą ci goście o tej godzinie, ale ewidentnie... M. Podziekowanie (1) Serdecznie dziękuję miłej pani motorniczej linii 97 że dziś poczekala na mnie... Spóźniona
kurs na motorniczego (1) witam.czy jest tu ktoś kto idzie 1 pazdz. na kurs na motorniczego?ja zaczynam... sunia Jedno wielki DNO !! (2) Nie polecam.Byle większa awaria i robi się jeden wielki BURDEL.Z ZTM będą... slaw skarga (1) Kierowca 112 odjeżdzajacy dzisiaj o godzinie 18.10( według rozkład 18.12 ) z... poirytowana Mandat za skasowanie czterech biletów za 3 zł (3) Znalazłam w domu parę nieskasowanych biletów za 3 zł, potrzebowała biletu 24h... Gosia pozdrowienia dla debila ze 117 (2) Ty głupi debilu z autobusu linii numer 117 który 30 czerwca 2013 roku o... to ja Podziękowania dla kierowcy lini 168 (1) Chciałabym oficjalnie podziękować kierowcy linii 168, nr pojazdu 2541, który... Aneta Nieprzyjechanie autobusu (2) Witam, 31-05-2013 Czekałam na autobus 227, na przystanku Cm. Lostowicki. o... Dzoana skarga (2) Wczoraj bardzo inteligentny kierowca wyjechał mi z podporządkowanej z... Dominika Żenujące trasy autobusów. (1) Na Odyseusza jeździ tylko jeden autobus. Na Więckowskiego i przez... Peterowny Co to ma być?! (2) Mieszkam na stogach dzisiaj podczas deszczu spędziłem 50 minut czekając na... wkurzony pasażer xxxxx (1) Przesiadka z Górek wschodnich do Gdańska totalnie nie przemyślana , który... xxxxxxx Górkis Wchodnie (1) Co za głupek wymyślił rozkład jazdy na czas remontu mostu w Sobieszewie .... mieszkaniec Górek.W Niedziałające automaty biletowe.. (1) 1.4.13 chciałem zakupić bilet miesięczny. Mimo posiadanych środków na dwóch... MT skarga (4) Od kilku dni dojeżdżam do pracy autobusem (przesiadłem się z samochodu) i... nie zadowolony pasażer pasażerka (1) Kierowcy autobusów oczywiście nie wszystkich są niestety chamscy wobec... ania spóźnienie 15 min na drugim przystanku za pętlą- 175 (2) jak to możliwe?????? Bo albo sobie kierowca dał "na oko" (zaspał) albo... Ivo_ona autobus nocny-zenujace chamstwo kierowcy (1) linia N3,odjazd z gdanska glownego o godz.3.00.w autobusie kilku pasazerow... pasazer