Autobusy Linii S (2) Systematycznie wieczorem Autobus Linii S z przystanku Reja wyrusza przed... Ja bo po co zatrzymac się na przystanku (2) W dniu dzisiejszym o godzinie ok 17:46 tramwaj W do zajezdni Wrzeszcz nie... gośc kierowca nie czeka (2) pracuje do pozna,pierwszy nocny mam 23.04 to jest przystanek potokowa,autobus... wioleta
Zagubiono w tramwaju nr 6 (3) Dzisiaj (16.11.2011r.), około 16.30, w tramwaju nr 6 zostawiłam reklamówkę z... agasul77@wp.pl linia 113 gościnna- Olimpijska CHAMSTWO KIEROWCY! (6) dzisiaj o godz. 14,04 wsiadłam do autobusu linii 113 na Gościnnej, podeszłam... PaniM przesada! (1) pytanie?czy kierowcy lini 112 musza sie wiecznie spozniac nawet jak nie ma... JA Autobusy w kirunku Auchan to totalna kpina (2) Witam jezdze tymi autobusami do pracy i z powrotem.Tragedia polega na tym ze... Pracownik Auchan Jeden dzień bez awarii tramwaju w Gdansku ? (1) Dziś rano (23.11) - godzina 5:50 rano - brama oliwska - tramwaje stoją. Na... kk Tramwajarze też nie lepsi (2) Wczoraj, kurs linii 11, boczny 1112, godzina 19:02, zapomniał się zatrzymać... Luki tylko w Gdańsku (3) jestem mieszkanką Gdyni, tak tej Gdyni, która robi wszystko na pokaz i jest... gdynianka linia 157 (1) Czy kierowcy linii 157 uskuteczniają drzemki na końcowym przystanku. To aż... pasażerka LEPSZE UKŁADOWE LINIE TRAMWAJOWE!!!!!!! (1) W Gdańsku są linie tramwajowe preferowane przez ZTM ( wszystkie co biegną pod... FIRE tragedia ;| (4) Z punktualnością autobusów jest po prostu koszmar albo nie jedzie przez 30... zirytowana Tramwaj do Np ! (2) Zkm powinnien zrobić osobny tramwaj do Nowego Portu faktycznie jeździ już... Pasażer Remont pętli w Jelitkowie (1) Nie wiem kto odpowiada za organizację ruchu autobusowego w Jelitkowie, ale... pasażer Rozkład 255 a rozbudowa Nowej Łódzkiej (1) W związku z rozbudową Nowej lódzkiej przydałoby się, aby autobus kursował ok.... Rina DUŻY POZYTYW DLA PANA MOTORNICZEGO 3029!!!!!!!! (1) Mam nadzieję, że dobrze zapamiętałam nr z legitymacji, na którą zerknęłam... ja.ka brzeźno pętla (1) tramwaju linii 5 o godz. 6:37 z pętli. wczoraj (21.06) oraz dzisś (22.06) o... ja przesiadka ze 171 na 210 (2) Mam pytanie czy nie mozecie zrobic tak jak w Gdyniiże autobus czeka na... punicer32 wyrwany rozkład (1) witam, znowu jakieś wandale wyrwali rozkład na przystanku Ukośna proszę o... tadeusz