mandaat za bilet 24 h (5) Jako ze w poniedziałek miałem wydziałową inauguracje na godzine 13 w Sopocie... vvojtek autobus 283-widmo (2) jestem w szoku, że w ciągu 2 dni czekajac na autobus 283 nie przyjechał ani... Anita Ulga bez legitki (5) Czy ktoś może się orientuje w sprawie ulg? Legitymację otrzymam dopiero 13... Gumi
Tramwaj wodny - ŻENADA (1) Chciałam dzisiaj skorzystać z tramwaju wodnego na nowej przystani na Stogach... Danka Dzień pieszego pasażera (1) A dziś na przystanku brama wyżynna przez ok 45 min czekałem na tramwaj w... Jacek Linie 167-168 (5) No zacznijmy od tego żę te linie jerzdzą jak chcą wgl nie jerzdzą zgodnie z... Pasażer kontrola biletu (2) Witam, mam kilka pytań co do tego jakie prawa ma pasażer w trakcie kontroli... Pasażerka Kpina z pasazerów.. (1) Czekałem dziś ponad 50 min na autobus. Nie przyjechał żaden z 2 autobusów.... Marek skarga (7) Mam nadzieję ze to sie zmieni i autobusy lini 111 zaczną sie obniżac w koncu... J.T kierowca autobusu 122 (1) a ja narzekać nie mam ochoty , niedawno jechałam autobusem 122- kierowca b.... iza ZTM na EURO (2) Mam pytanie odnośnie stanu przygotowań ZTM do EURO 2012? Czy ztm przygotowuje... Pan ciekawski Linia 139 (7) Chciałbym zwrócić uwagę Panu kierowcy z linii 139, że jego pośpiech i odjazd... Jakub odjazd (1) 143 na rozkladzie odjazd 17.08 przystanek piastowska , odjezdza sobie 17.03... Marlena linia 210 (3) LINIA 210! Ta linia powinna być zlikwidowana ! Jak można w dobie remontów... monika 77 skarga (1) Co najmniej od dwoch tygodni kierowcy autobusow lini 111 wogole nie obnizaja... J.T Maj 2012 r (1) Czytając te wpisy poniżej stwierdzam ,że internauci nie rozróżniają... mika Uwaga ! (1) Jeżdzę autobusem 210 z Osowy na Matemblewo wszystkie autobusy stają na... Anonim Czy autobusem linii 143... (2) dojadę z PKP Gdańsk Oliwa do Hotelu Posejdon? Czy ten autobus zatrzymuje się... Wizyta w Trójmieście mało tramwai w kierunku zaspy (1) W godzinach porannych tramwaje z zaspy w kierunku gdańska są pełne i tak samo... niezadowolony Co z 2, 11 i 12? (2) Za nami prawie 2 lata remontów torowisk i zmienionych tras tramwajów. Kończył... pasazer_Adam