nowa pesa (1) Mamy w mieście piękne tramwaje jakimi są PESY, nie wspomnę ile pieniędzy one... wściekły pasażer ZTM " ZBIÓR TRAUMATYCZNYCH MĘCZARNI" (3) PEWNEGO PIĘKNEGO DNIA URZĄDZIŁAM SOBIE PRZEJAŻDŻKĘ TRAMWAJEM, NA MOJE... MAŃKA absurd i kpina (5) Rozumiem, że są korki i autobusy sie spóźniają, ale to co przeżyłam dzisiaj... gabcia25
kobieta prowadząca tramwaj (2) Żenada! korzystałam z linii nr 5 przystanek koło manhattanu o 4.30 dnia... tola Kpina z pasażerów.. (4) Sobota 20.31 Przystanek przy Galeri Bałtyckiej, Czekam na 127 o 20.34 w... Martin tragedia 167 i 168 (1) Czy te autobusy mogą zacząć jeździć normalnie i zgodnie z godzinami na... ktoś. Bilety (1) Czy w autobusach ZKM Gdańsk można kupować w dni robocze bilety u kierowcy i... burek brak precyzji w uchwale (2) witam, dopatrzyłam się niejasności w uchwale, mianowicie w art. 7 uchwały.... ewelina k. aurobus 148 (3) Czy ktoś ma pomysł co się ostatnio dzieje z autobusem linii 148? Jest to... Aga_NP Nowe tramwaje Pesa (3) Miło i przyjemnie, że Gdańsk zakupił w końcu nowe tramwaje. Mniej przyjemnie,... M. Nie zabierajcie nam kierowcy (5) Takiego kierowcy jeszcze nie bylo,jak Pan Krzysio z autobusu lini 256 .... Barbara brudne autobusy (3) witam chciałbym sie poskarżyć na brud na który często można natknąć w naszej... pasażerr Tragedia (2) Kierowcy niemili do normalnych pasażerów ,tolerują za to śmierdzących ,... Rozgoryczona Masakra (1) Można napisać książke o komunikacji miejskiej...niech oceny świadczą same za... R bilet miesięczny (3) witam, mam pytanie odnośnie biletu miesięcznego na tramwaj. Interesuje mnie... 1234567 Gdzie jest centrala ruchu? (1) By nikt nie zarządzał ruchem, tylko każdy przewoźnik swoje? A władze ZTM... Realny Autobus (1) Co się kur.... dzieje z komunikacją na karczemkach? Rozkładem jazdy to tylko... pasażer tramwaje nr 5 w Brzeżnie kursują niezgodnie z rozkładem jazdy!!!!!!!! (1) To jest jakiś dramat!!tramwaje nr 5 kursują niezgodnie z rozkładem... fiona autobusy które wg nie kursują (3) Witam. Chciałabym zgłosić to ze żaden autobus dzisiaj który jedzie w strone... zniesmaczona podróżniczka rozkład jazdy (1) Czy ktoś wie czy około 6:56 jedzie kolejna 115 przez przystanek Bema w... jacekmi