Bilety (1) Czy w autobusach ZKM Gdańsk można kupować w dni robocze bilety u kierowcy i... burek brak precyzji w uchwale (2) witam, dopatrzyłam się niejasności w uchwale, mianowicie w art. 7 uchwały.... ewelina k. aurobus 148 (3) Czy ktoś ma pomysł co się ostatnio dzieje z autobusem linii 148? Jest to... Aga_NP
Nowe tramwaje Pesa (3) Miło i przyjemnie, że Gdańsk zakupił w końcu nowe tramwaje. Mniej przyjemnie,... M. Nie zabierajcie nam kierowcy (5) Takiego kierowcy jeszcze nie bylo,jak Pan Krzysio z autobusu lini 256 .... Barbara brudne autobusy (3) witam chciałbym sie poskarżyć na brud na który często można natknąć w naszej... pasażerr Tragedia (2) Kierowcy niemili do normalnych pasażerów ,tolerują za to śmierdzących ,... Rozgoryczona Masakra (1) Można napisać książke o komunikacji miejskiej...niech oceny świadczą same za... R bilet miesięczny (3) witam, mam pytanie odnośnie biletu miesięcznego na tramwaj. Interesuje mnie... 1234567 Gdzie jest centrala ruchu? (1) By nikt nie zarządzał ruchem, tylko każdy przewoźnik swoje? A władze ZTM... Realny Autobus (1) Co się kur.... dzieje z komunikacją na karczemkach? Rozkładem jazdy to tylko... pasażer tramwaje nr 5 w Brzeżnie kursują niezgodnie z rozkładem jazdy!!!!!!!! (1) To jest jakiś dramat!!tramwaje nr 5 kursują niezgodnie z rozkładem... fiona autobusy które wg nie kursują (3) Witam. Chciałabym zgłosić to ze żaden autobus dzisiaj który jedzie w strone... zniesmaczona podróżniczka rozkład jazdy (1) Czy ktoś wie czy około 6:56 jedzie kolejna 115 przez przystanek Bema w... jacekmi Czy możecie mi doradzić?? (4) Witam, dzisiaj miałam niemiłe spotkanie z kontrolerem z Gdańska. Mianowicie,... WrEdOtKa Jak dojechać do szkoły podstawowej - ul. Leśna Góra 2 (1) Witam, Chciałbym się dowiedzieć jak najprościej dojechać z Chełmu do... KS DNO (1) Autobus na lotnisko już na dworcu głównym jest zawsze spóźniony, nigdy nie... krzysztof Dzień bez samochodu – Czy na pewno?. (2) Dzisiaj skorzystałem z uprzejmości miasta i wybrałem się do pracy komunikacją... Kierowca Jak dostać się do domu o 22:00 18 sierpnia 2010 tramwajem nr 7 (2) Trzy 7 nie przyjechały wieczorem a jak wsiadłam do 8 o 22:43 z Bramy Wyżynnej... j.krakowiak5@chello.pl Ogrzewanie (2) Codziennie dojeżdzam z Przymorza do Akademii Muzycznej linią nr 8 i niestety... W.I.