czarny labrador szuka panny (3) chlopak-czarny lab,13mies. szuka panny we wrzeszczu sejsmik barbet (3) Czy ktoś z Was ma pieska tej rasy i podzieli się uwagami? lukrecja Potrzebna pomoc. (1) Zapoznajcie się proszę z poniższym linkiem i sami zadecydujcie czy chcecie...
Biały kotek w baninie (1) Znaleźliśmy małego (ok 1 roku) białego w ciemne łatki kotka w Baninie w... Andrzej J. SETER SZKOCKI GORDON znaleziono (2) Dziś (6.01.2017 ok. godz. 13:30) w Sopocie na plaży koło hotelu chińskiego... Seterek pies biegacza (3) Szukam kogoś, kto ma dużgo psa i z nim biega - najchętniej z Wrzeszcza lub... Nona Weterynarz w gdyni od PAPUŻKI FALISTEJ (2) Czy znacie i polecacie weterynarza z Gdyni, który zajmuje sie papużkami... Daria KG spotkania ze szczeniakami i młodymi psami (1) Może odbywają się gdzieś wspólne spacery dla szczeniaków i młodych psów... Kasia Ciemny zadbany wilk (1) Biega na osowej w okolicy polo na ul. Wodnika. Daw pseudohodowla Gdansk Osowa (4) Nie polecam zakupu pseudohodowla psy chore uwaga ludzie niby z rodowodem a to... Uwaga Chore psy sprzedają duzo ras UWAGA LUDZIE OSOWA (1) Nie kupujcie tam zwierząt nie dość ze to psy w typie rasy z kundlone... Życzliwa ZAGUBIONA PAPUŻKA FALISTA (2) Papużka zaginęła w okolicach ulicy Piotrkowskiej ( przy Stokrotce ) na... Ewa kot brytyjski (13) Kto ma kota brytyjskiego? Darka Uśpienie psa... (2) Witam, Dziś będę musiała poddać mojego psa eutanazji (jest staruszkiem,... misza ODNALEZIONO RUDO-BIAŁEGO KOTA NA UL. TRAKT ŚW. WOJCIECHA (1) W poniedziałek 31 października został odnaleziony kot w wieku na oko 6... Brydzia89 Pies to nie zabawka (6) jak nie masz domu z ogrodem to po co Ci pies ? Na spacerze trzeba zbierac po... baca Koleżanka do pomocy w schronisku dla bezdomnych zwierząt poszukiwana :) (5) Hej :) Wybieram się jutro do schroniska w Gdańsku :) Może ma ktoś ochotę... Kacha :) Inteligentne zwierzaki (3) Wiadomo, że zwierzęta są inteligentne, bardziej inteligentne niż nam się... łowca absurdów schronisko promyk TRAGEDIA (3) Sama nie mogę się nadziwić temu co mnie dziś spotkało. Wychodząc dziś do... aga ZAGINĄŁ KOT (1) W poniedziałek 26.09.16 z ogródka przy ul.Płockiej 12, Ujeścisko, zaginął... Monika