Labrador pomorskie - znacie hodowle? (7) Znacie moze hodowle labradorów które sprzedają szczeniaki w bardziej... rybka Znaleziono suczkę (5) 17 maja koło szkoły w Koleczkowie znaleziono suczkę- mieszaniec, podobny do... agata kastracja psa (6) czy ktoś może polecić gabinet, w którym mogę wykastrować psa? I jakie ceny?... abcde
Otiseptol albo inny płyn do czyszczenia uszu Shih Tzu (2) Hej :) wie ktoś gdzie stacjonarnie mogę kupić Otiseptol albo inny (dobry)... zyrafcia_90 Przyjme kotka (2) Witam! Przyjme kotka( 2-3 miesiace) nierasowego z domowej hodowli .Dojade... JULITA trikolor kotka zaginela (1) tydzień temu w Kosakowie k.Gdyni, 4 lata, trikolor, przyjazna, b.ładna ewa Ucina mi posty (3) Wysylam post z kilkoma zdaniami, a po dodaniu zostaje kilkadziesiat znakow.... user_138623046979 zaginął rudy kot PILNE!!!!!! (1) dzisiaj w nocy podczas pożaru domu uciekł i zaginął rudy kotek. Kotek jest... Joanna Kotka (6) Czy ktoś rozważał może ostatnio przygarnięcie czworonoga? Takiego jak w temacie? Mikronezja Kupie Maltanczyka (1) Jak w temacie sunie prosze pisac na mejla beatkaadas1@vp.pl user_137692955803 karaluchy (10) Witam mam problem z karaluchami od 3 lat i raz są raz nie nic nie pomaga ale... magda Szukam nowego Pana dla mojego Psa:) (15) ale pies razem z Panią:) Piesek ładny, ułożony, grzeczny, ale z pazurkami:)... longina kroliczek (1) jak nauczyć kroliczkę ma 2 miesiące aby korzystala z kuwety, bo jak na razie... mona Lampa bioptron (1) Czy ktoś z was stosował może lampę Bioptron u psa? Zastanawiałam się nad jej... ania Znaleziono psa (13) W dniu dzisiejszym na ul. Potokowej znaleziono psa. Duży brązowy, podobny do... mieszkaniec Szukamy byłego właściciela tego psa (2) Pies był znaleziony w Bojanie, skatowany, zagłodzony i wyrzucony przez... Joanna Zaginął piesek w Koleczkowie, okolice wulkanizacji. (3) Witam, Jestem mieszkanką Koleczkowa. Dziś przed południem zaginął nasz... Basia Zaginął kot brytyjski niebieski (Banino) (9) 15.03. 2016 na ul. Modrzewiowej w Baninie zaginął kot rasy brytyjskiej,... ewa36 Znaleziono psa (1) Mały kundelek błąkał się w okolicy siłowni przy ul. Pszennej. Pies jest... M. Sokoły na Lotosie (2) Miło mi poinformować, że Pani Sokołowa mieszkająca w budce na kominie... AS