Pieski są starsze jak się podaje i są po prostu głodzone!!! (3) Kochani...chcę nap.Wam swoją historię dla przestrogi.Muszę zacząć od... Ruda Znaleziono psa (2) Znaleziono dnia 13.03.2016 przy ulicy Dokerów w Rumi. Wygląda na młodego... Sardash Odkamienianie zębów u psa, Gdynia. (1) Czy ktoś korzystał w Gdyni z usługi odkamieniania zębów psa? Który wet jest... Onto
Duża ilość os :( (45) Czy w Waszych ogródkach w tym roku też jest wyjątkowo dużo os? Macie jakieś... Ona Uwaga! W parku przy straży pożarnej znaleziono starszego niewidomego psiaka. (1) Tak jak w tytule. Piesek jest rudo- białym mieszañcem. Czy ktos kojarzy... Sąsiadka Zaginiony kot (1) w nocy 7-8 na Krzemienieckiej zaginal szary pregowany kot z bialymi lapkami i... Marzena Dziki (18) Uwaga dzisiaj na ulicy Kościelnej koło kościoła były dziki jutro pewnie tez... Bb Akcja Sterylizacji 2015 (13) Nie wiem czy wiecie ale w marcu można taniej wykastrować/wysterylizować... AgusiaGda Gdzie i jak zgłaszać? (psi problem) (15) mieszkam w okolicy gdzie mnostwo osób ma psy a tylko niewiele z nich sprząta... Asia Szukam fryzjera do ostrzyzenia yorka (1) Witam,czy moze znacie kogos kto przyjeżdza do domu aby ostrzydz psa? Sylwia Psiak (1) przyblakal sie pies lablador biszkoptowy jak ktos szuka prosze dzwonic 504789225 alicja Jamnik (2) jasnobrązowa suczka jamnik siedzi pod sklepem Livio ul. Wybickiego 7 bog Jak szczepić psa? (6) Swojego szczeniaka szczepiłam dwa razy (w 3 i 4 miesiącu życia). Weterynarz... zdezorientowana Woda dla psa (1) Proszę, wspomóżcie grosikiem projekt "Woda dla psa". Fundacja "Pies szuka... Ann Co myślicie o tym (1) http://kartuzy.info/wiadomosc,zdjecie,168937,Uroczysty-pokot-zwienczyl-powiat... xxx1989xxx Wilczury (9) Zaginęły dzisiaj rano 2 wilczury może ktoś widział bow Zaginęła biała kotka - proszę o pomoc (11) Dąbrowa - 21.01.2016 - w "Dzień Babci" ok. godz.20.00 zaginęła nasza kotka.... laura13 Zaginęły dwa owczarki (1) dnia 24.01.2016 rano czy ktos widział ? bob Zaginął czarny pies podobny do labradora (10) Dnia 1 stycznia zaginal czarny pies podobny do labladora mlody 10 miesiecy... ANNA Zerwane więzadło u yorka (1) Mój york zerwał więzadło krzyżowe w tylnej łapie. Aktualnie jest po operacji... ania