Wolontariuszka u bezdomnych psiaków. Przyłączysz się? :) (1) Może wśród Was znajdźcie się dobra dusza której los bezdomnych zwierząt nie... Kaśka :) Zagubiony psiak. (1) W Pępowie na ulicy Rejtana i Staszica (w pobliżu Banina) od paru dni błąka... Rafał ZAGINĄŁ PIES Rasy Seter Szkocki Gordon. Proszę o POMOC. (9) Witam, Wczoraj 31.12 zaginął ok 18stej duży pies rasy Seter Szkocki Gordon-... RN
Zaginęła suczka york (9) Zwracam się z prośbą :( zaginęła suczka w nowy rok ktoś strzelał w dzień... dejzi Czy ktoś zna i może polecić lub odradzić Przychodnia Weterynaryjna? Michał Kacprzyński, na Chełmie ul. Biegańskiego. (5) mieszkam na Chełmie i mamy tu tą przychodnię, ale słyszałam różne opinie w... Kora Pies beżowo rudawy błąka się, po hukach Sylwestra? (1) Spory psiak błaka sie w strone kolejki Orłowo po ul.Inżynierskiej ORŁOWIANKA Amber Chinchillas, Domowa Hodowla Szynszyli w Gdańsku - proszę o opinie. (1) Czy ktoś kupił tam zwierzaka? Mogę poznać Wasze opinie? IhateCats Zaginął kot - pomóżcie! (1) W Wigilię w okolicach ul. Słonecznego Poranka 48 zaginęła 2,5-letnia kotka.... Buster888 Dobry weterynarz - gdzie w Gdańsku? (2) Witam,jak w temacie...mieliście może styczność z dobrym wetem,który zajmuje... Banana Znaleziono starszego amstaffa (6) W dniu dzisiejszym na drodze z Osowy do Banina znaleziony został staruszek... Anka Spacer z psem - Westerplatte (1) Cześć, Zapraszam na wspólny spacer z psami na Westerplatte. Nasz pies jest... paulina Znaleziono suczkę - owczarek niemiecki (1) Siela jest młodą, wychudzoną sunią w typie owczarka niemieckiego. Do... B.P. Znalazałam kotkę (1) Witam wszystkich, Od kilku dniu na kokoszkach błąkała się śliczna kotka.... Ola Mały piesek (31) Dzisiejszego dnia schronisko zabrało z ulicy Warszawskiej w Bojanie, małego... Klara Błąkający się pies (3) Dziś ok.20.15 po ul.księżycowej biegał ładny bokser może właściciel go szuka... Mieszkanka stara Dziki - poważne pytanie (11) Dziki grasują w Witomino - nie wolno ich dokarmiać ? Dczn76 Wybieg dla psa - gdzie w Oliwie? (4) Gdzie w Oliwie, albo chociaż w okolicy jest wybieg dla psów? Na stranach... Marcelina Pomoc dla przywiązanej do łańcucha suni!! Okolice Ostrołęki. (3) Witajcie, potrzebuje pomocy w odnalezieniu uwięzionej na łańcuchu suni,... POSZUKIWANI WOLONTARIUSZE Zaginął żółwik (4) 8 lipca w okolicy ul. Kosciuszki 118/Bohomolca 3. Jest to zolw stepowy,... Aga Uwaga na pułapki na psy w lasku przy ulicy Podgórskiej. (19) Mój pies znalazł już dwie pułapki w postaci suszonych płatów słoniny z wbitym... ermilka