zaginęła koteczka Dolny Wrzeszcz (2) pomocy!!! dziś w nocy zaginęła roczna czarna kotka,chorowała w... Marzena Czarna labradorka (4) Proszę o informację czy może ktoś widział czarną labradorkę w Bojanie. właściciel Szukam suczki do dopuszczenia z pol Labradorem (1) Witam! Szukam suczki ktora chcialabym sparowac z moim 10-cio letnim,... Majka
Zabawa piesia z prosiaczkiem (7) Na polanie używanej jako toaleta i wybieg dla piesków zaobserwowałam dzika... Jola kot z fiv (1) Czy ktoś z was ma może kotka , u którego wykryto tą chorobę ? Ja kilka lat... aga Pomoc kotom Fundacja KOTangens sprzedaje nowe tenisówki :) (1) Fundacja KOTangens zajmująca się pomocą wolnobytującym kotom zaprasza do... Aga bojownik (1) Nasz samiec buduje gniazdo ... od nowa i od nowa, po każdej podmianie wody.... randall wspólne spacery - szczeniak husky - Morena/Jasień (1) Witam! Razem z naszym 3-miesięcznym szczeniakiem husky szukamy towarzyszy do... blacky Spacer z psem 4miesięczny owczarek niemiecki (3) poszukuję kogoś do spacerów i wspólnej zabawy mój szczeniak bardzo ładogny i... basia Rudy kociak przy stacji w Oliwie (3) Od kilku dni przy stacji w Oliwie kręci się małe rude kocię, wygląda na... Agata L. szkolenie/kurs (1) Witam , czy może ktoś orientuje się czy w Gdańsku badż poza, odbywają sie... xxx weterynarz na padaczke? (1) Gdzie w Gdyni znajdę jakjegos super specjalistę,ktory zna sie na padaczce u... Ola1 O zbydlęceniu słów kilka.. (1) Na porannym spacerze z suką spotkałem gościa z małym kundelkiem. Jako, że był... sa∂yl Zaginął kot rosyjski niebieski - NAGRODA (5) 27 maja zaginął w okolicach ul. Irysowej dwuletni kot rosyjski niebieski... Małgorzata suczka straszenie się trzęsie podczas cieczki (3) poproszę o radę, może ktoś coś wie na ten temat. Mam suczkę, yorka w wieku... abcd pies na smyczy (3) widzialem dzis psa na smyczy. biegal i szczekal. kotek bez obrozy nietoperz (7) dziś wcześnie rano wracalem rowerem z plaży, z codziennej kapieli i widzę... tX zaginął beagle (1) Witam wczoraj w okolicy Gdyni Centrum niedaleko ogródków działkowych zaginął... Karolina znaleziono psa (1) znaleziono psa (suka), biały, podobny do ratlerka ale wyższy ok 37 cm... Agnieszka Labrador pomorskie - znacie hodowle? (7) Znacie moze hodowle labradorów które sprzedają szczeniaki w bardziej... rybka