Al-Car

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Opata Hackiego 8-10

Damien - ocena (1) Całym sobą polecam. Przygotowanie do egzaminu i kultury na drodze przez Panią... Damien Oskar - ocena (1) Pewnie Oto krótka opinia: Bardzo dobra szkoła jazdy profesjonalni i... Oskar kinga - ocena (1) Polecam naukę jazdy w Al-Car. Instruktorzy są spokojni, konkretni i naprawdę... kinga
Zuza - ocena (1) Dzięki wspaniałej instruktorce Magdzie zdałam egzamin za pierwszym razem.... Zuza Al Car (2) Super naprawde polecam a zwlaszcza Pania szefowa goraca ja Pozdrawiam prawko... Mateusz Najlepiej!! (2) Szczerze polecam! Pani Ala - mistrzyni w swojej pracy. Zaliczyłam w "AL CAR"... Aśka Emilka - opinia (2) Serdecznie polecam, Pani Alicja oraz Pan Sławek doskonale przygotowali mnie... Emilka Martyna - ocena (2) Pani Ala to najlepsza instruktorka (Pan Adrian też super). Konkretna, nie... Martyna Igor - ocena (2) Serdecznie polecam szkółkę prawa jazdy Al-Car OSK. Profesjonalne... Igor Łukasz - ocena (2) Bardzo polecam! Ośrodek szkolenia prowadzą osoby z pasją do zawodu,... Łukasz Ewa - ocena (2) Polecam gorąco p. Ala super człowiek z ogromnym doświadczeniem mega... Ewa Julia - ocena (1) Pani Alicja i pan Sławek świetni instruktorzy, spokojni i cierpliwi, świetna... Julia Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam! Po pięciu latach przerwy od zrobienia kursu w innej... Kamila Michał Ochmański - opinia (1) Ludziskaaaa!!!! Zdałem za pierwszym razem!!! Dziękuję Alicjo i Sławku!!!... Michał Ochmański Anna - opinia (1) Wszystko przebiegło bardzo płynnie. Miałam przyjemność jeździć z p Sławkiem,... Anna Oliwia P. - opinia (1) Szczerze polecam-jazdy w tej szkółce to połączenie przyjemnego z pożytecznym:) Oliwia P. Robert Zurawski - opinia (1) Jedna z najlepszych szkół.Profesjonalnie podchodzą do kursanta i całego... Robert Zurawski Joanna - opinia (1) Pani Alicja najlepsza instruktorka goraco polecam . Joanna Tomasz - opinia (1) Wooow Super, dziękuję za szkolenie na piątkę - dzięki któremu zdałem za... Tomasz Mariusz - opinia (1) Szukasz szkoły, która Cię przygotuje do zdania egzaminu w stu procentach?... Mariusz