Drogi (4) Czy ktoś się orientuje czy są planowane jakieś rozbudowy dróg m.in... Sąsiadka nawiedzenie Banina przez Tuska (17) "Już w najbliższy poniedziałek Banino świętować będzie swój wielki dzień. To... janka budowa Stacji Paliw (4) Na Nowatorow trwa budowa staci paliw, dlatego są utrudnienia dorota
jazda zima? (5) jak jezdzi sie zima z Banina do Gdanska? pewnie duzo wypadkow na prostej... marta może to dobry pomysł? (4) Witam Przeczytałam artykuł na trójmieście o podatkach (przekazanych na rzecz... jo na Nowe osiedla (20) Czy waszym zdaniem nie przypominaja wam Getta ? Za brama, ciasno dom na domu ? Krzysztof Neostrada- Osiedle Rodzinne - siodme niebo (1) Witam, Ostatnio udałem się do punktu neostrady. i uzyskałem informację że... Monte Drogi w Baninie (9) Jestem ciekawy czy gmina lub starostwo stawia deweloperom budującym piękne... pszen niby sypialnia a wszytko do 1700 (7) Nie macie wrażenia, ze Banino nie jest dostosowane do ludzi, którzy pracują,... mieszkaniec sporty - piłka nozna lub kosz (190) witam czy jest ktoś zainteresowany zeby stworzyc jako takie 2 zespoly i sie... dpass ZGUBIONY LIST (2) Witam Serdecznie Znalazłem dzisiaj na ulicy list zaadresowany na ulicę... Andrzej sklep mięsny (8) czy warto tam kupowac? nie byłam jeszcze w tym miejscu dlatego pytam MILENA witam wszystkich (7) kilka uwag o Baninie. My dopiero zarezerwowaliśmy mieszkanie na osiedlu... czaqu51 Osiedle sosnowe (28) Witam! Czy ktos kupil juz na tym osiedlu mieszkanie? Jaki deweloper tam... Aberdeenka Drzewa (16) Czy ktos z mieszkanców wie ile wymaga się drzew na działce zgodnie z planem... Pawel Zaginął York (7) W okolicach ulic Pszennej i Kubusia Puchatka zginęła srebrna suczka York... York Włamania (17) Jak wygląda u was sytuacja z włamaniami. U mnie już drugi raz w tym roku. jamak Kazanie (11) Czy waszym zdaniem niedzielne kazanie nie było za ostre ? Moim zdaniem... Andrzej kable zakopywane w Rebiechowie, wcześniej w Baninie oraz wzdłuz lotniska (12) czy ktoś ma wiedzę, co to za kable i kto za tym stoi? :) Jaśko Hydraulik (1) Witam, poszukuje hydraulika z Banina lub okolic do odepchania rury... Sąsiadka