Tragedia! (1) Naleśniki zamówione z dostawą do domu. Obsługa telefoniczna miła, czas... Khan Zakaz palenia tylko dla klientów? (4) W weekend postanowiliśmy spotkać się ze znajomymi w restauracji NJS, aby... Gość masakra (2) ceny nie sa przystepne ale ujda w tlumie. za cene 26 pln za pizze numer 15... maciek
Cena nieadekwatna do jedzenia (1) Cena wyższa niż w innych naleśnikarniach i to przy porcji takiej samej lub... Michał NJS?-jak najbardziej! (2) Dziwia mnie negatywne opinie ludzi oczekujących chyba ekskluzywnej... W Nie polecam - to mało powiedziane. PRZESTRZEGAM!!! OMIJAĆ Z DALEKA (3) Niedziela. Wyjście by coś zjeść na mieście z rodziną to dobry pomysł, byle... Lubek Polecam! (1) Naleśniki wielkie, jednym można się spokojnie najeść :) do tego mega smaczne,... Kasia Polecam wszystkim manaikom nalesników i pizzy (1) W niedziele byliśmy zjeść ze znajomymi, wszystko wyszło super. Jedzenie... Tomek Dobry obiad (1) Wpadłem na obiad, obsługa była miła, szybko podali jedzenie, było smaczne,... Janek nie polecam (5) na naleśniaka musiałam czekać ponad 30 minut! nawet piwa nie podali tylko... Monika Ignoracja i niechlustwo. (4) ...Pan robiący naleśniki (bodajże Kuba) kaszlał za ladą (przy składnikach)... Agata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Zostałem przywitany szklanką do napoju, która śmierdziała stara ścierką.... Marcin NALEŚNIKARNIA PIERWSZA KLASA (1) polecili nam znajomi z Gdańska, że mają tu extra naleśniki, poszliśmy i... marek Kebab na talerzu! Uwaga! (1) Przede wszystkim na stolikach brak podstawowych przypraw takich jak sól i... Filip szczerze NIE polecam (1) ,twarda ,zeschła kapusta! sos niby czosnkowy,który koło czosnkowego nawet nie... MARCIN SPALONE BRZEGI PIZZY (1) Zamówiłem pizzę szynka, ananas na Stogi. Wszystko ok, fajnie. Pan przez... Jacek L. pyszne z małym ale (1) Byliśmy ostatnio po raz pierwszy. Plusy: Naleśniki które zamówiliśmy były... aga SPALONA PIZZA! (1) Wczoraj zakupiłem 2 pizze które dojechały ale miały: SPALONE BRZEGI,poza tym... Michał Pizza w 15 minutek :D (1) Wraz z moimi znajomymi, wybrałyśmy się do restauracji po naszą ulubioną... Mariolka Nie polecam przy zamówieniach telefonicznych (1) Zdarzało mi się wielokrotnie jeść w Smoku na miejscu i zamawiać do domu. Po... M.