Abacosun (1) Pani Lucyna dziękuje Pani Patrycji za kreski na powiece górnej. Do zobaczenie... Lucy68 makijaż permanentny brwi (1) bardzo duży pozytyw! jestem mega zadowolona! wreszcie mam piękne brwi w... olakocha Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi pani Ani K. :)! Bardzo profesjonalna i miła... Monika
Brwi -metoda piórkowa (1) Szczerze polecam Panią Patrycję , która "zrobiła mi " idealne brwi:)Duży plus... Ewa Perfekcja :) makijaż permanentny ,zabiegi upiekszające i tak piękne Panie !!! (1) Będę się powtarzać bo z wcześniejszych opinii wynika ,że Pani Patrycja ma... Joanna Piękne usta!!!! (1) Drogie Panie!!! Jeśli się jeszcze zastanawiacie nad makijażem permanentnym to... Zosia nowe piekne brwi :) (1) Kilka dni temu oddalam swoje brwi w rece rewelacyjnej Ani, która zrobila z... Marzena U. Makijaż permanentny ! Ania Krzywkowska (1) Serdecznie polecam makijaż permanentny w wykonaniu Pani Ani Krzywkowskiej!!!... Magda Jestem zachwycona moimi brwiami!!! (1) Uwielbiam moje nowe brwi, ktore zrobilam u Pani Patrycji. Jestem bardzo... Folina Peeling, masaż, maska (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu. Polecam gorąco, usługa profesjonalna,... Ewe profesjonalizm na światowym poziomie (1) Jestem stałą i wieloletnią klientką Abacosun, korzystająca zarówno z usług... Aleksa Mikropigmentacja / Tatuaż (3) Straciłem włosy. Łysienie plackowate. Nic nie odrastało. Beznadziejnie to... Facet TERAPIA KONTRASTAMI (1) Jestem stałą klientką Abacosun. Zachęcona reklamą Pań obsługujących... Maja Rewelacja ! (2) Polecam Wszystkim fryzjera Pana Pawła (z tego co wiem,to pracuje od... Klientka Pedicure i manicure (1) Niedawno skorzystałam z usługi pedicure i manicure u Pani Kasi. Pod czas... Iwona polecam (2) Pani Ania K. czyni cuda! Robila mi kreski gorne. Sa cudowne! Zabieg zupelnie... tatiana Bartek - opinia (2) Zbierałem się do napisania opinii od 3 miesięcy ponieważ chciałem zobaczyć... Bartek Mikropigmentacja włosów (3) Na zabieg mikropigmentacji włosów w Abacosunie przywiódł mnie internet. W tej... Elżbieta M. Nowy fryzjer. (1) Salon Abacosun, którego jestem klientką, zyskał ostatnio doskonałą stylistkę... Klientka instytutu urody polecam profesjonalną Panią Elę (1) trudno o fryzjerów z polotem i wyobraźnią, Pani Ela natomiast wiedzie w tej... Karolina