Bajeczka o Unii Europejskiej (7) 13 lat temu pewien mężczyzna zaręczył się z pewną kobietą. On - silny, zawsze... baba jaga Gdzie można zarezerwować wcześniej bilet na koncert na Sopockim molo? (4) Hej, Hej! Może ktoś z Was mi poradzi...? Jestem z W-wy i przyjeżdżam niebawem... Frida nocleg w Trojmiesice (2) Poszukuje bardzo taniego noclegu dla czterech osob w dniach 22- 29 lipiec w... Deidra
szukam kwatery do wynajecia za 2 tyg. (2) j.w najlepiej jak najtaniej dzieki i pozdrowienia mpkill SPATIF UKRADŁ NAZWĘ SOPOT.FILM.FESTIWAL (2) SOPOCKI KLUB ŚRODOWISK TWÓRCZYCH, NALEŻĄCY DO STOWARZYSZENIA POLSKICH... orgaznizator Tandemowy kurs jęz. pol. i niemieckiego we wrześniu (1) W dniach 01.-21.09.2003 odbędzie się tandemowy kurs języków polskiego i... A. Polsko-niemiecki spływ kajakowy (1) Są jeszcze wolne miejsca na polsko-niemiecki spływ kajakowy na Brdzie od... A. kiedy rozpoczyna sie jarmark domin? (2) czy wie ktos kiedy rozpoczyna sie jarmark dominikański??? phantasma Kto na Bjork? (2) Czy ktos podobnie jak ja ma chec wybrac sie na Bjork,a nie ma z kim? Jesli... puella Love Parade (8) są jacyś ludkowie, którzy jadą w lipcu ?? ElCapitan gdzie na uroczysty obiad? (3) Czy ktoś mógłby doradzic , gdzie w Gdańsku zaprosić gości na uroczysty... elsgro I nieoficjalny zlot fanów Metallicy na Pomorzu Gd. (1) Pragne poinformowac, iż zlot fanów Metallicy - "Metallica Władcy Północy"... Docent Fryzjer dla psiakow (3) Witajcie! Prosze o pomoc! Poszukuje salonu strzyzenia dla psiakow (mam yorka)... gata10 sopot film festiwal 2003 (2) Jesli ktos zna wyniki juz to bylbym zobowiazany. pozdrawiam new newdem !!!SZUKAM PRACY!!! (1) Dwie studentki z trójmiasta miłe, solidne i energczne podejmą pracę sezonową... Karolina lumpeksy (6) witam! gdzie są fajne lumpeksy w Gdańsku (ewentualnie w całym Trójmieście)?... Roots praca na wakacje (1) Cześć wszystkim. Chciałbym znaleźć prace na wakacje żeby coś zarobić? Mam... Boogie Szukam Pracy!!! (2) Uczciwy,wesoły,pracowity,zdrowy,zadbany,grzeczny 18-latek podejmie prace w... Wojtek wolontariusz (4) Chciałabym się podjąć jakiejś pracy jako wolontariusz na terenie trójmiasta,... badu Promocja Gdańska ..... (1) Czy narawdę Gdańska nie stać na zatrudnienie paru studentów, którzy będą... KER