Impreza techno, trans itp. (2) Cześć!! Szukam imprezy na ten weekend. Chodzi mi o impreze techno, trans itp.... mała Czy coś wiecie?? (2) Witam. Moja 8-letnia córeczka jedzie w lipcu na swoje pierwsze kolonie do... lena pogoda (2) Potrzebuję trochę informacji na temat pogody w Gdańsku (czy pada lub padał... ana
NOWA GAZETA (2) Pojaiwla sie nowa gazetka w kioskach - "Wiadomosci Gdynskie" - POLECAM ziemniak kwiaty, ciuchy.... gdzie szukać? (4) kochani gdzie w trójmieście jest jakiś targ na którym można kupić kwiaty i... maribell Procesja w Boże Ciało (1) Mam pytanie, bo jestem z Gdyni i nie wiem na którą jest procesja w Boże Ciało... Karpiu Break Of Work Party 18. VI. 2003 (5) Zapraszam na impreze do Rudego Kota (Ganarcska 18/20, Gdansk). Startujemy:... DJ Gyps hej (1) czy ktos wie moze jakie w te wakacje beda koncerty w Gdansku ??wrazie co to... qulka piercing (4) witam (już po raz trzeci ;) !!! czy ktoś z Was ma piercing w uchu (ale nie... Roots Praca w Gdańsku (2) Jak tam u Was z pracą? :-) Można znaleźć coś "normalnego" chociaż za 400... angello drzewa na Matki Polki (1) Naprawde je wycieli/przycieli? Wyjechac na chwilke, a juz psuja. dawid Kocham Gdańsk (2) Właśnie wróciłem "z Polski", byłem w Bydgoszczy, Warszawie, Olsztynie i kilku... Jaaacek Wyjazd na mecz Polska-Szwecja,szukam jednej osoby,mile widziana Pani (1) Jest jeszce jedno miejsce wolne na wyjazd do Szwecji.Mecz Polska... jaro szukam pokoju do wynajęcia (1) Czy ktoś wie, gdzie można wynająć pokój dla 2 osób na dłuższy czas? Najlepiej... julia^ inna strona 3miasta (1) trójmiasto on/off, info o tym, co sie dzieje w mieście a o czym media piszą... mwww Żegnajcie... (5) Dziś tj.6.0403 rozstałam się z Czatem Trójmieski.Są podody,po pierwsze:... Ulka pytanko z historii (2) Witam! Kiedyś słyszałem że gdzieś koło przed wojną, przygotowywali się do... samo Działa ANTYKLERYKALNA PARTIA POSTĘPU "RACJA" - wypowiedz się, oceń, dlaczego... (13) APP Racja dziła już w trójmieście. W Gdańsku spotkania odbywaję się w... Free Mind TRÓJMIASTO PRZECIWKO WOJNIE! (4) Kolejny, cotygodniowy przemarsz TRÓJMIASTO PRZECIWKO WOJNIE!. Zróbcie... RSA autohandel (1) czy ktos ma jakies doświadczenia z autokomisem "Autoswiat" w Gdańsku Oliwie?... danny