Ściemniane koncerty w REGGE PUBIE (2) Regge pub w Gdyni to lokal gdzie placisz za wjazd na koncert 8 zl ktorego nie... rafikos Zapraszamy w niedziele na afrykanski koncert! (1) To propozycja dla wszystkich zmęczonych siedzeniem przy wielkanocnym stole.... MadziaK Zapraszam modzież na obóz koszykówki (1) :D www.elab.pl/oboz spojnia
3WYMIAR - XYZ (1) 29 kwietnia w Gdańskim klubie „Parlament” o godzinie 21:00... info Co można kupić swojemu chłopakowi na 18-tkę? (2) Hmm... chyba to nie jest odpowiedni dział dla takiego tematu, ale skoro... Emide WILKI--->czy będzie ich koncert w 3mieście? (1) Podobno Wilki miały mieć teraz trasę koncertową. Czy ktoś wie coś na ten... Emide ZLOT 3M capri&taunus&grania i inni (1) WITAM PADŁĄ PROPOZYCJA ZORGANIZOWANIA SPOTKANIA (ale rym) PRZED S(P)(T)RING... SKUN Szukam mieszkanie na 2-tyg. w lato (1) witaycie!!! szukam mieskanie lub kwater dla minimum 4- osob w lato na 2-3... --Marcin-- I Dni Gór nad Morzem (1) Serdecznie zapraszam na "I Dni gór nad Morzem". Impreza rozpoczyna się w... sokol Koncert O.S.T.R- 3.IV... (1) ...godz. 20 Underground Rock Pub, ul. Podmurze 2 wjazd: 10zl GYTF Wojna w Iraku (55) No to zaczęła się Wojna. Cały świat przewisko a Ameryka swoje. Tylko po po my... Piotr Z. Studencka impreza w VIVie (4) Byl ktos na studenckiej imprezie w VIVie? CZekam na opinie tommy Stałe łącze na przy SKM-Żabianka (2) Właśnie wprowadziłem się na Al.Grunwaldzką 607 przy SKM Żabianka. Jakiś... dabia gdzie spac?? (3) Jestem ze slaska, a w wakacje bede odbywac swa obowiazkowa studencka praktyke... gulia MACIEJ ZEMBATY - LEONARD COHEN (1) Słuchajcie jest impreza!!!! recital LEONARDA COHENA w wykonaniu MACIEJA... D pielęgnacaja włosów (4) mam problem z suchymi , elektryzującymi się , zniszczonymi częstym myciem... jonta hilfe (2) Jestem z drugiego konca Polski i szukam materialow do pracy dyplomowej o... david82 POKAZ SLAJDÓW Z SYBERII!! (1) Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych na pokaz slajdów z wypraw... Ula & Michał Amatorska "drużyna" piłkarska. (1) Czy istnieje w 3mieście ekipa, która spotyka się od czasu do czasu by pokopać... Kwas Lady Pank w Parlamencie (7) Na 5 kwietnia planowany jest koncert zespołu Lady Pank w Parlamencie.... prezes