Sylwester w Parlamencie (1) Zapowiada się całkiem całkiem. Ewka sylwester (1) Jest nas 8 osób (23-26l) i szukamy fajnego miejsca na sylwestra Może ktoś ma... Piter sylwester (3) Tak biegam po necie i szukam ofert na miłe spedzenie nowego roku dla moch... omen
Zdjecia PRZYMORZA (2) Mam prosbe jezeli ktos ma zdjecia Przymorza prosze aby mi wyslal na adres... Grembi co mnie wkuXXXX (2) A mnie najbardziej wkurwia kureXXXX kture się szeży wśród POLEK. Ktoś chce... civic Poszukuje opiekunki do dziecka (1) pilnie poszukuje opiekunki do rocznego dziecka jutro 19.12 na 4 godz. wieczorem miki Gdzie spędzić Sylwestra? (2) Szukam dobrego miejsca na spędzenie Sylwestra w Trójmieście, dla ok.6-10... monia Zaopiekuje się dzieckiem. (1) Witam Chcesz iść na impreze, do kina lub na Sylwestra i nie masz z kim... mariolaw STAŁE ŁĄCZE (1) czy moze znajdzie sie ktos do kogo mozna by sie podlaczyc do stalki w... LOLKA TEDE-Koncert!!!! 14.12/godz.19:30 UNDERGROUND Rock Pub, ul. Podmurze 2, Gdansk (1) Oprocz TEDEgo wystapia Kaszalot, Zawodnik, Dj Chill... Cena biletu w... GdzieYesTaFaya koncert O.N.A (2) Wiecie moze gdzie mozna kupic bilety na ten koncert (8 grudnia w... Justyna Stałe łącze - pomocy!!!!!! (3) Zna ktoś firmę która dostarcza stałe łącze w Brzeźnie przy ulicy Zdrojowej?To... Marta TEA-BO (3) Hej , szukam dobrego klubu sportowego, w kórym można ćwiczyć tea-bo. Czy ktoś... Aneta jak sie kobiety maja bronić ? (4) poszukując jakiejś szkoły samoobrony odkryłam super klub Akademia Technik... Agnieszka888 koncert w rudym (1) pewnie znacie trojmiejska kapelke el-vehiculo . jestem ciekawa co o nie... exa Internet na Zaspie (3) Witam chcialem sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc podlaczenia Łacza... prezes21 Stałe łącze-pomocy!!! (2) Czy ktoś może pomóc - znacie firme,która dostarcza łącze w Sopocie ??... freebaby O.S.T.R w PARLAMENCIE!!! (4) Koncert O.S.T.R-a w PARLAMENCIE!!! Niedziela, 17.11, o godz.17 I TU UWAGA!!!... Lord3Mk GDZIE TANIO URZĄDZIĆ PRZYJĘCIE WESELNE (2) Witam! Interesuje mnie urzadzenie przjecia weselnego. Dzwonilam po wielu... Vicky To tu... (2) Czy ktoś mógłby mi powiedzieć/napisać gdzie dokładnie będzie się mieścił ten... Monika