Drewno kominkowe w małych ilościach (max 1m3) - gdzie? (1) Witam, mam kominek bardziej dekoracyjnie ewentualnie do "dogrzewania". Nie... mgmg Debina (1) Debina po 150 za m3 Sosna po 80zl Oraz pellet po 350 zl tona z trocin... Oktawian Drewno kominkowe debina (1) Witam chetnie nawiążę współpracę z osobami zainteresowanych zakupem drewna... Oktawian
Drzwi wewnętrzne (5) Witam,jakie drzwi wewnętrzne polecacie-posiadacie-chwalicie sobie ?gdzie... user_138018298979 Drzwi zewnetrzne (1) Poszukuje drzwi zewnętrznych wysokiej klasy w rozsądnej cenie. Zależy mi by... rima27 bosch czy samsung (4) Witam, Pare tygodni temu zepsuła mi sie pralka...niestety bezpowrotnie.... mysia1626 Ogrzewanie podłogowe! opinie/ceny/ (21) Tak jak w tytule, interesuje mnie ogrzewanie podłogowe,opinie ludzi ktorzy... stokrota Dzień handlowy przedstawicieli firm meblowych ?! (1) Witam, Mam pytanie czy w Gdyni jest coś takiego jak dzień targowy/handlowy ,... eska Ławeczka tapicerowana w stylu skandynawskim (1) Ostatnio wpadłam na sklep Woodena Design i bardzo dużo mebli mi się u nich... dariaa GDZIE KUPIĆ PORZĄDNE MEBLE KUCHENNE W TRÓJMIEŚCIE ? (9) Witam Muszę wymienić kuchnie w mieszkaniu którą robiłam 12 lat temu firma... Dorota meble młodzieżowe -szukam (19) Witam,od jakiegoś czasu szukam mebelków dla mojego 6 latka jak dotąd tylko... ina meble wysokiej jakości (2) Zdecydowanie polecam kielecką fabrykę mebli. Mają ciekawą ofertę i ich meble... Lukas Szukam firmy - wykonujące kuchnie dębowe (1) Chciałabym zakupić kuchnie dębową ,solidną . Chodzi mi o solidną , terminową... Kuchnia dębowa białe biurko (13) Dziewczyny, gdzie oprócz Ikei dostanę białe biurko ?? kurcze, niby tyle tego... Alis Ikea do salonu ? (4) Witam, Ostatnio noszę się z zamiarem remontu a zarazem odświeżenia salonu.... czekolada2406 co sądzicie o kieleckiej fabryce mebli? (1) Witam, Czy kupował ktoś meble z Kileckiej Fabryki Mebli? Słyszałam o nich... Basia Poduszki dekoracyjne do salonu (1) Hej Co sądzicie o takich dodatkach jak poduszki dekoracyjne? Krzesła ikea henriksdal (2) czy ktoś posiada te krzesła? kiedyś chodziła opinia ,że siedziska bardzo... Julka wymiary wyspy kuchennej (1) Jakie macie duże wyspy kuchenne ? jaka długość i szerokość ? WW meble agata (86) czy ktos zamawiał u nich meble (matarnia)?? jak długo czekaliście na dostawe?... gosiksz