KARCHER SC 3 PREMIUM (1) Witam, Czy ktoś używał Karcher parownicy podobno jest bardzo dobra ?... DRZWI INTENSO - DOORS - proszę o opinie (9) Witam, Czy ktoś posiada drzwi INTENSO DOORS? Chętnie zapoznam się z... dorota telewizor LED naprawa? (2) Kot oparl sie o telewizor samsung UE32J5000 z matrycą LED. Telewizor upadł na...
nie pobiera płynu z środkowej szuflady (2) Co to może być jeśli pralka nie pobiera w fazie końcowej płynu do płukania... mama Drzwi pod sufit ??? (3) Witam, czy w Gdańsku można gdzieś kupić drzwi na całą wysokość ściany, aż do... Piotr Pralka Miele (1) Mam od 11 lat i działa bez zarzutów. Rolety 3D? (5) Co sądzicie o roletach 3D, takich typu dzień noc ? Właśnie kupiliśmy... Syszka pralko-suszarki? (7) Cześć. Jestem zmuszona kupić pralko-suszarkę... tylko jaką? Opcja z samą... Alex szafki do lazienki - gdzie najtaniej? (9) Chodzi mi o szafke podumywalkowa i slupek do wynajmowanego mieszkania. Nie... k. Krzesła designerskie (4) Hej, mam prośbę. Chciałbym kupić do mieszkania kilka fajnych krzeseł,... Irma2 Drewniany młenek do kawy (2) gdzie w trójmieście dostanę drewniany młynek do kawy ? Werka Jakiej firmy wybrac zestaw podtynkowy i miskę WC? (5) Jakiej firmy wybrac zestaw podtynkowy i miskę WC - zależy mi aby to był... olka Bieżania w mieszkaniu w bloku (4) Hej, chcę sobie kupić bieżnię elektryczną (taką za prawie 2 tyś) do... mmmamija Dodatki do łazienki (2) Witam, urządzam łazienkę, gdzie mogę dostać fajne, desingerskie nowoczesne... Weronika Fajne meble (5) Cześć. Słuchajcie poszukuję niebanalnego sklepu internetowego z meblami,... smyk22 Kuchnia na wymiar (4) Witam szukam stolarza ktory zajmuje sie kuchniami na wymiar. Najlepiej z... czy ktoś robił tapicerowane łoże małżeńskie na wymiar? (2) Jakieś podpowiedzi który tapicer ?? w "salonach" wyceniają takie usługi na... muszyca W kotrej biedronce dostane łóżko? (1) Czy moze ktos widzial w kotrej biedronce jeszcze dostepne łozka? Gosia Drewno kominkowe (1) Szukam pewnego i sprawdzonego dostawcy drewna kominkowego - sezonowanego Artur Drewno kominkowe w Trójmieście (1) Czy macie jakieś pozytywne doświadczenie z sprzedawcami drewna kominkowego w... Ania