Pokój dla dziecka - meble modułowe (9) Dzień dobry. Własnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki do Trójmiasta. Duża... MalwaDerba Burial Bianco gres szkliwiony 16x98.5 (3) Witam wszystkich Mam pewien problem jakiś czas temu zakupiłem gres taki jak... Marcin Zmywarka system samoczyszczących filtrów czy warto ? (1) Zmywarka system samoczyszczących filtrów czy warto dopłacić ? Jak to działa... krysia
równie mały pokój (1) Ja w podobnym pokoiku 4x5 mam na jednej ścianie szafę na wymiar od Indeco... Adam KUCHNIA - TANIM NAKŁADEM (20) Witam Musze postawić kuchnię żeby móc się wprowadzić do mieszkania.... Judy Wypożyczalnia mebli ogrodowych/biesiadnych- gdzie?? (8) Orientujecie się może?? MamaMarty Poszukiwany dobry i przyzwoitej cenie firma, stolarz (kuchnia, garderoby) (1) Poszukuje firmy, stolarza, ktory wykona zabudowę kuchenna i szafy wnekowe... Agnieszka1975 Szafa do pokoju dziecięcego (4) Potrzebuję szafy do pokoiku dziecięcego (dziewczynka 7 lat). Biurko,... Marta Szafa wnekowa na wymiar (2) Witam, Gdzie polecalibyście mi zamówić szafę wnękową z montażem o wymiarach... Natalia łóżka dzieciece (3) Rozglądam się za łożkami piętrowymi, zalezy mi by na dole bylo miejsce na... mama Gdzie kupić karmnik dla ptaków? (4) Najlepiej taki duży , ogrodowy wysoki na ok 1 metr, aby można było go wkopać... juloo Gdzie drzwi wewnętrzne białe? (15) Szukam namiarów na producentów wysokiej jakości drzwi wewnętrznych białych,... piotrusiek Ozdoby własnoręcznie robione zapraszam (3) Witam zapraszam serdecznie wykonuje różne ozdoby... Monika20 stół 80 x 80 rozkładany (6) Drodzy, czy ktoś się orientuje gdzie w trójmieście znajdę sklep meblowy w... Natalia gdzie zamówić meble łazienkowe na wymiar? (46) Tak jak w tytule, poszukujemy stolarza lub firmy, która wykona meble... tysiola Poszukuje do stałej wspólpracy hurtowni z artykułami wyposażenia wnętrz (1) Witam, Poszukuje do stałej współpracy hurtowni z artykułami wyposażenia... KamilaGlin123 parlka bosch e6 problem (1) Witam dziś prałem pranie i pojawił się kod e6 nie wiem co jest grane co to... Maks Woda z kranu w Gdańsku (2) Pijecie wodę z kranu? Miasto twierdzi, że jest jak najbardziej zdatna do... ina Komandor (1) Ja miałem fachowca z Karolinki Opole nie polecam po 24 godzinach szafka... Krzysiek Meble ktore nie rozpadna sie po roku (2) Ja mogę polecić małą firmę o której jest cicho. Nie jest ich dużo ale robią... Lasiczka