Drewno kominkowe w Borkowie (1) Nie polecam zakupu drewna kominkowego w składzie w Borkowie k/ Żukowa. Dość ,... Jadwiga Hej, co myślicie o takim żyrandolu? (0) Hej, co myślicie o takim żyrandolu? Strasznie mi sie podoba - tylko minusem... betik Sklejka Hurtownia (0) Witajcie ! Polećcie mi gdzie w Gdańsku kupię w hurtowej ilości ? Polecają... Moli33
pralka Candy totalna lipa (1) Moi drodzy nie polecam tego bubla CANDY byłam bardzo zadowolona przez 3... Renata Jaki monitoring do bloku - wspólnota mieszkaniowa (3) Potrzebujemy zainwestować w monitoring do bloku 8 piętrowego. Monitoring... luty Roboclean opinie (603) Jakie są Wasze opinie na temat urządzenia Roboclean? Byłam na prezentacji,... Marta Pomocy (3) Mam problem z zakupem łóżka do sypialni. Oboje z partnerem jesteśmy "gabarytowi" Jola Indukcja firmy samsung (1) Na gwarancji zepsuła się 2 razy i teraz 1 raz na gwarancji. Nikomu nie... Wiesław m3 mając mało pieniędZy (5) Dostaliśmy 3pokokojowe mieszkanie. Zupełnie puste drzwi i podłogi są. Okna... Kuchnia na wymiar Komandor - proszę o opinie. (6) Czy ktoś korzystał z firmy Komandor przy zakupie kuchni? Mam dwie szafy... ZlaBabaJaga morrion exclusive (6) Witam, zamierzam kupić krzesła i stół od w/w producenta z Pasłęka?Może ktoś... Gdynianka Łóżko dla dziecka z barierką czy bez? (0) Podzielcie się swoimi doświadczeniami czy drugie łóżko dziecka musi mieć... Renia1998 ratunku okna! jakie wybrac???? (15) nie chodzi mi tu ofirme, chcemy biale okna plastikowe ze szprosami, na co... kasia222 Plytki ceramiczne Gresy Gdzie w Gdyni kupić tanio (3) Witam Znajomi czesto kupują bardzo dobre gresy 2-biegów gatunku lub... Marek okna elektryczne sterowanie pilotem gdzie ? (1) okna okucia elektryczne sterowanie pilotem lub telefonem zwykle nie dachowe... michal rolety dzień i noc (3) Chciałbym kupić do domu rolety. zastanawiam się nad dzień i noc i nad... fabek666 Meble Wójcik-prosze o opinie. (3) Planuje zmiane mebli w domu i podobaja mi sie własnie meble Wojcik i do corki... aska meble do pokoju dla dzieci (18) Poszukuje meble do pokoju dla dziecka czy ktoś mogł by cos polecic ?? Mam... karolinaS2008 Za ile meble kuchenne? (62) Tak się zastanawiam ile trzeba wydać na meble kuchenne(bez samego AGD), żeby... piotrusiek MEBLE/DOBRE MEBLE/DOBRA JAKOŚĆ (3) Witam, Planuję remont w domu i wymianę starych mebli na nowe. Macie jakieś... Kryśka