lustro (1) Zastanawiam się nad dużym lustrem w przedpokoju takim na wymiar i najlepiej... elka_23 Gdzie zamówić rolety (4) Cześc. Czy ktoś moze polecić dobrą firmę? xnn3 meble skórzane Ekoline (8) Potrzebuję opinii nt. mebli skórzanych ze sklepu Ekoline. Jak z jakością? Magda+Greg
Meble przez internet (5) Czy kupujecie meble przez internet, czy od lokalnej firmy mareky obrazy - aranżacja pokoju (6) chciałabym ożywic pokój urządzony w odcieniach szarości i czarnobrązu. meble... kramo79 Jaki telewizor do 3000 zł (2) Hej, którą firmę bardziej polecacie w tej rozpiętości cenowej jaką podaję -... Wiktor Gdzie mogę kupić dobry czujnik czadu? (3) Słyszałem, że warto mieć taki sprzęt. Ja chciałem kupić sobie jakiś do... marek Firma Dorex (1) Zdectydowanie odradzam zakupu mebli w tej firmie.Robia problem przy... Joki KOMANDOR? POMYŁKA! (1) Trzy tygodnie temu po pierwszym nieudanym spotkaniu z projektantem firmy... Zniesmaczona Do jadalni chce kupic piaskowiec, gdzie kupic? (2) Szukam od pewnego czasu piaskowca (lub dobrej jakosciowo imitacji) na sciany... Jas gdzie można kupić Termomix? (20) i czy zawsze jest w takiej samej cenie? Czy można zamówić prezentację albo... Ola -Ujeścisko okna PCV z firmy MS - kto ma u siebie? polecacie? (6) Witajcie, będę wymieniać u siebie okna. i zastanawiam się nad firmą MS. czy... okiennica Odpływ liniowy - jaki polecacie? (2) Witam, jaki odpływ liniowy w rozsądnej cenie (max.400 zł) polecacie?... Kasia Jaki TV wybrać 40" (2) Witam, zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze telewizora 40" w cenie w... pad Twoja opinia o parownicy do mycia okien (1) Kolejne mycie okien planowałam... na wiosnę ;). Słonko zaszalało, lato... randall Szukam dobrej rady - meble (16) Kochane szukam tanich i solidnych mebli w trójmieście, doradzicie gdzie się... Judyta Wanna czy prysznic? (1) Cześć, chciałbym was zapytać co macie u siebie w łazience, wannę czy... Kaczqa Drzwi zewnętrzne drewniane do domu (1) Proszę o podpowiedź na temat solidnych, niezbyt drogich (do 3500tys) drzwi... Iwona Przeróbka kuchni (2) Witam, Poszukuję w Gdańsku firmy/stolarza, który podejmie się przeróbki... Magda stół do jadalni (7) witam, poszukuję stołu do jadalni, najlepiej 80x80 - rozkładany + 4 krzesła... CAN