Wybor lodówki w klasie A (4) Witam, W wymaganiach mamy klase A++, no frost i funkcjonalne wnętrze. Która... xoxo gdzie zrobic mały stół na wymiar (1) Witam, poszukuję stolarza do wykonania niewielkiego stołu kuchennego z... bbb Prosta szafa na wymiar (3) Ile może kosztować wykonanie na wymiar prostej szafy do sypialni, bez luster?... Maja
Łóżko tapicerowane - proszę o opinie. (10) Zastanawiam się nad kupnem łóżka w firmie Beata-meble. Ktoś zna? Janka Oświetlenie (2) Jaki sklep internetowy z oświetleniem polecacie? Czy ktoś kupował na... pawel1990 komandor (3) Ja absolutnie polecam firme Komandor a szczegolnie polecam montarzyste pana... Bogumila stół średnicy 90 cm + 4 krzesła jak nowe (1) kupiony trzy lata temu w sklepie jysk , ten sam, nowy, kosztuje 600 zł . Mój... fotoikon Bostol (1) Kupiłem u nich 2 szafy 3drzwiowe i stolik pod telewizor faktem jest że mają... Godzila SUPERMEBEL-kuchnia na wymiar (1) czy ktos poleca to firme lub odradza? Amelia drzwi (1) drzwi są ok. widziałem na salonie jedną sztukę. Byłem ostatnio w salonie w... jacek łóżeczka dla dzieci (2) Witam wszystkie mamy, jeśli szukacie pięknych łóżeczek dla swoich pociech to... Kasjaa polecam rolety (1) polecam http://www.maxirolo.pl pan miły sprawnie temat rolet załatwił cenowo... młody Gdzie tanio kupić rolety (2) czy polecicie jakies tanie i dobre rolety- interesuje mnie wykonanie usługi... marina Jakie rośliny do ogrodu? (5) Hej, interesuję się jednym z domów z ogródkiem Sierra Park, ale zawsze... Milenka MEBLE KUCHENNE NA WYMIAR (1) Nie oszukujmy się, ale kuchania to serce domu, wiec naprawde trzeba się... MAJKA_91 Kamerki do monitoringu - jaki system? (5) Jaki system kamer: IP, analogowe czy hybrydowe polecilibyście do monitoringu... igor czarnoziem (1) Witam mam pytanie czy wiecie gdzie kupię w miarę tania ziemię do ogrodu... dziiik111 Jaki dobry serwis agd (1) polećcie jakiś sprawdzony i dobry serwis AGD, w szczególności pralek (z... berle Jaki odkurzacz na wodę wybrać? (7) Jakie teraz polecacie odkurzacze na wode?- zastanawiam sie na rainbow-em... sylwia Drzwi wewnętrzne (1) Czy ktoś wie gdzie są aktualnie promocje na drzwi pokojowe? mam na myśli... kola