Gdzie największy wybór materacy do spania? (2) Wybieram się do Gdańska celem odwiedzenia jakieś dobrego "salonu snu" z... Andrzej Gdzie kupić drzwi? (11) Gdzie polecacie kupować drzwi wewnętrzne żeby nie były totalnym szajsem a z... julia Młynek ręczny do kawy - gdzie kupię? (1) Chciałabym kupić młynek ręczny, czy wiecie gdzie jest jakiś szeroki wybór... Nłynek do kawy
Gdzie w Gdyni kupię zestaw do Yerba mate?? (1) może ktoś zna stacjonarny sklep w Gdyni?? goralka Czajnik z lidla - jakie sa wasze opinie?? (2) jakie są wasze opinie? czy są ciche? gosia Jaka alternatywa dla Ikei ? Gdzie kupić fajne i tanie meble ? (90) Proszę doradźcie mi jakie znacie warte uwagi sklepy meblowe na terenie... Gryzek Okrągła ławka wokół drzewa (1) ...z oparciem Jest jakaś "zosia samosia" / "zosiek samosiek" z własnoręcznym... randall Kabina prysznicowa (2) Szukam fajnej kabiny prysznicowej, a właściwie samych drzwi, bo chcę żeby... Dorota Tanie akcesoria do domu - gdzie w Gdańsku? (4) Witajcie, wie ktoś może gdzie w Gdańsku mogę znaleźć sklep ze stosunkowo... agutkaaaa Gdzie kupię sofę? (5) Gdzie kupię w trojmieście sofę, rozkładaną w rozsądnej cenie? czy ktoś ma... jola Wersalka/kanapa - "rynek ze wszystkim"? (3) Szukam wersalki do domu, prostej, bez żadnych szwów, zdobień, wzorków, po... Bubu Dobre drzwi zewnętrzne do M. - gdzie w okolicy Pruszcza? (3) Hej. Czy ktoś może polecić solidną firmę w okolicy Pruszcza, która wymieni... evar Gdzie i jaka lodówka? (11) Gdzie warto jest kupić lodówkę i jaką najlepiej waszym zdaniem, jeśli myśli... damek26 Meble kuchenne - na co mam zwrócić uwagę przed zakupem? (12) Witam Witam od kilku dni poszukuję mebli kuchennych do mojego nowego... Marzena Rolety drewniane - jaki sklep polecacie? (5) Witam, planuje kupić rolety drewniane lub lub zwykłe jaki sklep-salon... user_138018298979 Białe meble do pokoju dziecięcego. Gdzie ?? (31) Hej :) Dziewczyny, gdzie oprócz Ikei dostanę fajne, białe mebelki do... Alis drzwi II gatunek (8) Witam gdzie w trójmieście lub okolicach znajduje sie magazyn/ hurtownia w... Judy Krzesło w stylu glamour - gdzie kupię? (4) Witam. Czy ktoś orientuje się, gdzie można stacjonarnie dostać krzesła w... anka Jaki kolor zlewozmywaku i płyty indukcyjnej? (6) hej, nie mogę zdecydować się co do wyboru koloru zlewozmywaka i płyty... Kinga Meble Vox czy Wójcik? (9) Witam, zastanawiamy się nad kupnem mbli do sypialni (szafa + komoda + łóżko)... Maciej