Sklep meblowy - jaki fajny i tani? (45) witam! :) Znacie jakiś sklep meblowy z fajnymi meblami i żeby było dość... alwhitepearl Meble postarzane/rustykalne? (2) Gdzie w trojmiescie dostane jakies ciekawe meble postarzane/rustykalne? gosia Vileda Electro Easy Wring elektryczny mop obrotowy - proszę o opinie. (3) Cześć, czy ktoś używa może taki mop i mógłby podzielić się opinią? user_137693421411
Gdzie dostanę listwę magnetyczną na noże? (2) jw., wiem że jest w ikei ale nie bardzo mi się uśmiecha tylko po to jechać:))... Gosiaczek79 Meble łazienkowe - gdzie największy wybór w Trójmieście? (2) Jak w tytule. Oferta marketów budowlanych jest godna pożałowania. Polećcie... Marta Gdzie kupić stelaż do łóżka małżeńskiego? (2) Ktoś poleca jakiś sklep? Rychu szukam mebli nowoczesnych w kolorze wiśnia / orzech (3) Cześć, od jakiegoś czasu szukam mebli w stylu nowoczesnym w kolorze wiśnia... Lucjan Baterie umywalkowe, prysznicowe, wannowe (2) Witam, jakiej firmy baterie możecie polecić? Na jakie elementy baterii... otemtotem Gdzie kupię duże kafle? (3) Na jakiej stronie internetowej mogr kupic duze ladne kafle. ewunia125 Jakie macie chlebak? Czy chleb w nich nie pleśniowy, wysycha? (7) Doradźcie coś dziewczyny jaki wybrać chlebak drewniany metalowy, widziałam... goralka Kominek "Jurkom" - proszę o opinie. (1) czy ktoś ma kominek zrobiony przez JURKOM z Chwaszczyna? Jakie opinie? K. Zlew Teka, bateria Franke prośba o opinie (1) Czy ktoś użytkuje może stalowy zlewozmywak Teka? Przymierzam się do zakupu... karolina_ka Fama Design kuchnie na wymiar - proszę o opinie (3) Witam, czy koś na forum zamawiał w tej firmie meble kuchenne na wymiar? Czy... agniaszka szpak Surfinia - gdzie kupić? (2) dziewczyny widziałyście gdzieś surfinie?Najlepiej w sklepach na terenie... aleksandra29 Trawnik dywanowy z rolki - gdzie kupię w Trójmieście? (2) Gdzie w Trójmieście kupie trawnik z rolki????? Sara123 Szklany ekran z grafiką do kuchni (1) Witam, szukam podpowiedzi, gdzie można tanio kupić szklany ekran/panel z... Marta proszę o opinie - garnki OPAL Olkusz - (3) Moi drodzy zanierzam kupić zestaw garnkow i myślałam o tych... zlosnica Szafy indeco czy komandora??? Proszę doradźcie!!!! (69) mam dylemat mialam juz 2 projektantow do zabudowy 2 szaf i nie wiem... kasia 37 Czy w Lidlu na Grunwaldzkiej lub w Sopocie są jeszcze mopy parowe? (1) Prosze dajcie znac ania Panele podłogowe - gdzie w Gdańsku? (4) Witam, Polecacie w Gdańsku jakieś sklepy z panelami drewnianymi (8-10 mm)?... Jako