Gdzie kupię w gdańsku tace aluminiowe - jednorazowe? (2) z folii aluminiowej:-) anka Doradzcie, jaka kabina prysznicowa? (59) Założyłam już wątek w innym dziale, ale tam mały ruch :-( ale myślę, ze Wy... melba Biała szafa z żaluzjowymi drzwiczkami - szukam zdjęcia (1) Poszukuje zdjecia szafy z programu "Pani Gadzet", to jest biala szafa na... gosia
Miejsca podobne do Hurtowni Szczepan w Gdańsku (2) Witam, Chciałabym kupić zestaw obiadowy, ale sama go skompletować. Czy ktoś... Karolina gdzie najtaniej wymiana okien?? (4) poradźcie, musze wymienić okna przed zimą, nie mam zupelnie glowy o tego,... niezalogowana.ania Sofa Ektorp - proszę o opinie (2) Hej, Czy mogę prosić posiadaczy sofy Ektorp (IKEA) o info czy są z niej... Ivette nn. która suszarka do bielizny stojąca (10) Prosze o pomoc osób które mają n.w suszarki, potrzebują ją na dwór lacz w... mamamama drzwi wejsciowe- gdzie najlepiej kupić? (11) możecie coś polecić? niezalogowana Sklep z wyposażeniem łazienek - gdzie w Trójmieście? (1) Witam ,prosze o namiary na sklepy w Trojmiescie gdzie jest duzy wybor... gosc okna i drzwi do domu (3) Witam, Jakiego producenta okien i drzwi polecacie? Zależy mi na dobrym,... Ada Drzwi do mieszkania (blok) - gdzie zamówić solidne drzwi? (3) Witam, zależy mi na zakupie drzwi (antywłamaniowych), które będą tłumiły... karolli Okna - poleccie firme (17) Poleccie dobra firme do wymiany okien w bloku. Nie chce trafic na partaczy... Malina Jakie macie poduszki? (4) Mamy głównie pościel z ikei - to i poduszki stamtąd bo wiadomo, że oni mają... larisa28 Sklep z tapetami w Gdańsku (3) Dziewczyny kojarzycie jakiś sklep, oprócz sklepów typu Obi itp? Muszę na... Mama2 Gdzie kupię porządne garnki na indukcję? (14) Jestem w trójmieście nowa , dopiero co sie przeprowadziłam i jeszcze nie mam... hellenka Gdzie kupić kamień do domu granit/łupek/marmur? (11) Witam Zamierzam wyremontować mieszkanie i szukam czegoś nowego niż płytki i... szwiks Gdzie kupić blat roboczy 90? (2) Witam, Bardzo proszę o pomoc osoby, które zakupiły blaty kuchenne szersze... Ania nnt. Meble kolonialne - Gdzie?? (18) Dziewczyny, pamietam, że w trójmieście był sklep z meblami kolonialnymi.... mydecorations Firmy do okien - jakie polecacie z okolic Rumi i Redy? (4) Proszę o polecenie firmy do wstawienia okien w domku jednorodzinnym. Okolice... karolina_ka nnt drogie forumki gdzie zamawiałyście kuchnie (24) mam do was pytanie, na pewno wiele z was , nie dawno kupiła mieszkanie, ja... mama filipa