piec wolnostojący Scan 83 lub 85. opinie (3) ma ktoś taki piecyk w domu? czy jest wydajny czy tylko cieszy oko? Może... palacz nałogowy Szafa Indeco z Groupona?? (10) Witam, czy ktoś może wykupił sobie kupon na szafę w Indeco z groupona??... julka_jk1 Gdzie w Gdańsku znajdę worek do siedzenia? (1) czy orientujecie się gdzie można na żywo zobaczyć, bo jak narazie to widzę... aga
Kuchenka gazowo - elektryczna, jaką wybrać? (1) Moi drodzy czy mozecie pomoc w zakupie nowej kuchenki wolnostojącej gazowo... blondi Poszukuję Zestaw do grzańca (podgrzewany kubek/dzbanek) w sklepie w trójmieście (1) Hej, czy ktoś z Was, w niedalekiej przeszłości, widział gdzieś w... RozgrzejeCieWinem Plastikowe okna kogo polecicie? (2) Jak w temacie AAAAAAAAAAAA Gdzie najlepiej kupić materiały do wykończenia wnętrza? (2) Dzień dobry, Gdzie w trójmieście można najtaniej kupić wysposażenie wnętrz?... Myks Grzałka-gdzie kupić? (3) Może ktoś z Was wie gdzie w Gdańsku można kupić grzałkę nurkową? To taka... artur Włoskie meble - czy warto? (9) Czy ktokolwiek z Was posiada może włoskie meble? Interesuje mnie jedno - czy... eldeko Drzwi wejściowe do domu - jakie polecacie??? (32) Jestesmy na etapie wstawiania drzwi i okien do naszego domu. Prosze o opinie... Ola Jaki blender? (7) Witam. Ja z takim pytaniem? Jaki blender powinnam kupić, jeśli chcę mielić... Ania Łóżko z pojemnikiem na pościel (5) Gdzie jest duży wybór łóżek z pojemnikiem na pościel w przystępnej cenie? Co... Anabella Wersalka - jaką wybrać? (3) Jaką wersalkę kupić , żeby była dobrym łóżkiem..... Mam mały pokój , wiem ,że... Roman wyposażenie szaf z Ikei za pol ceny-czy ktoś wie? (2) Czy ktoś się orientuje a może kupował czy można kupić to wyposażenie za pół... Monia gdzie kupić meble dobrej jakości, które nie rozpadną sie po roku? (65) Witam, muszę dość pilnie urządzić mieszkanie i mam duży kłopot z wyborem... w potrzebie Drewno kominkowe - sezonowane? (3) Witam :) Gdzie można kupić drewno kominkowe sezonowane np. brzoza/buk w... aurinka pomysł na łazienkę (23) planujemy z mężem remont łazienki ale kompletnie nie mam pomysłu jak ma... Malami remont łazieki znowu:)gdzie kupić kafle (12) Dziewczyny planuje remont łazienki, gdzie kupowałyście waszą glazure i... gosial Maxteamer - opinie (9) Byłam właśnie na pokazie tego urządzenia - nie powiem, zrobiło wrażenie. Czy... janka Szafa do zabudowy (12) Niedługo robimy remont pokoju syna i prawdopodobnie na jednej ścianie... marta