worek sako (14) Zamierzam zakupić worek sako, czy możecie mi polecić sprawdzoną firmę, model,... pp Urządzanie łazienki (1) Witam, Planuję remont łazienki i bardzo spodobał mi się jeden z zestawów... Zuzka Impregnacja kabiny prysznicowej (1) Kupiłem ostatnio kabinę prysznicową robioną pod wymiar za która zapłaciłem... Rafał
Łóżka dziecięce z Artbo (2) Ma ktoś łóżka z tego sklepu, konkretnie model Smyk, cena kusi. aska1987 jaka antena pokojowa (12) ma sens na Wzgórzu kupno anteny pokojowej, do odbioru dvb-t? art Drzwi zewnętrzne aluminiowe (2) Drzwi do domku 1-rodzinnego. Zewnętrzne. Nowoczesna elewacja. Możecie polecić... biernat Drzwi Intenso - proszę o opinie. (2) Właśnie rozmyślam nad zakupem drzwi, na początku rozważałem zakup drzwi... Jarek Elektrolux odkurzacz błąd systemowy (2) Wczoraj kupiłam odkurzacz bezprzewodowy elektrolux i9 niestety nie udało sie... Sylwia N Gdzie można kupić kuchnię i nie mieć problemów ? (6) Mam do zrobienia 2 kuchnie. Jedna dla mnie, a druga jako prezent dla... Radek Komandor (1) Polecam !!! Robilam na wymiar dwie szafy komode szafki z oswietleniem... Gdzie znaleźć porządne łóżko tapicerowane ? (6) Szukam łóżka tapicerowanego. Mam wrażenie, że producenci takich łóżek... anetamarcin kafelki - gdzie kupić? (16) gdzie kupowaliście kafelki? _m_g Internetowy sklep turystyczny (2) Piękna pogoda zachęca do dalekich wypraw. Planujesz spędzić ten czas ze swoją... naszczytpl Drzwi DRE (3) Witam, może ktoś poleci gdzie najtaniej można kupić drzwi DRE (z montażem)... dumelek Rolety dzień/noc? (7) Witam, Z jakich firm korzystaliscie? To było,na zamówienie? Ile kosztują?... nn inne meble (1) Kilka tygodni temu Admin wywalił mi próbę pochwalenia i polecenia Firmy z... lukrecja gdzie najtaniej znajdę dachówkę i okna dachowe (11) Witam. Możecie mi polecić miejsca/firmy, w których są bardzo... Agata Gdzie rolety dzień noc? (20) Witam, proszę polećcie firmę do wykonania rolet dzień-noc. mamka biuro (6) Urządzam biuro. I noszę się z zamiarem zakupu używanego sprzętu. Co sądzicie? Arturz Sofa 2osobowa rozkładana + stół gratis (2) Mam na sprzedaż bardzo ładną sofe 2os. rozkładana z funkcja spania,sofa ma... user_13769296585