Samodzielna księgowość (3) Podjęłam decyzję że wdrożę się w księgowość w swojej firmie i sama zacznę... Paturatu Materac na bolące plecy (3) Nikt nie wyobraża sobie łóżka bez dobrego jakościowo materaca! Ja polecam... maja667 Fronty skandynawskie - estetyczne i trwałe (1) Ja zdecydowałam się na fronty skandynawskie -... NEla091
kuchnia (1) proszę o kontakt na dobre meble kuchenne zakupione na giełdzie pruszcz gdanski. Szukam nowej szafy (8) Poszukuję dobrej i przede wszystkim solidnej szafy do sypialni :) Ostatnia... rregina meble (2) proszę o podaniu namiaru na producenta dobrych mebli kuchennych. Pralko suszarka czy warto? (1) Chcemy zakupić pralko suszarkę. Kupiliśmy okazyjnie mieszkanie w kamienicy we... pralka,lodówka,zmywarka do 1000zł,,,, ??? (36) dziewczyny mam ograniczone finanse,muszę na wiosnę kupić 3 sprzety do kuchni... NOWA sprzęt AGD firmy TEKA (2) Witam serdecznie, proszę o opinie na temat sprzetów AGD firmy TEKA !!!... DDD Szafa z drzwiami przesuwnymi (3) Mamy 3pokoje i trójkę dzieci 9 4 2lata. Wkrótce wprowadzimy się do tego... Wiertarko-wkrętarka :) (5) Cześć :) Szukam dobrej wkrętarki do użytku domowego (plus prace w ogrodzie,... M. Antena do tv cyfrowej (9) Witam wszystkich, mam pytanko jako ze kopnąłem w tyłek UPC bo więcej dają... 3miast chrzciny (1) Prezent czy kasa w koperte? Co robiliscie? kaska Jaki ekspres do kawy wybrać? (3) Witajcie, Wraz z mężem planujemy zakup ekspresu do kawy, który posłużyłby... MariaGdansk Oddam za darmo (2) Oddam za darmo wanne żeliwna oraz brodzik żeliwny na takze piec żeliwny... Mama 3 Łóżko z litego drewna - gdzie kupię? (18) Jak w temacie, czy orientujecie się gdzie sprzedawane są ramy łóżka w litego... AgaaR Gdzie kupię na cito 5 par drzwi wewnętrznych poza marketami budowlanymi? (2) Może ktoś zna taki sklep? jurek Konsola do przedpokoju w stylu shabby chic (2) Urządzamy przedpokój w stylu shabby chic żeby współgrał z kuchnią która... Ammmerica sklep z firankami (2) prosze o polecenie dobrego sklepu z firanami w Gdyni. Ewelina używane meble kuchenne (1) Czy warto kupić używane meble kuchenne takie które ktoś robił sobie na...