kuchnia (1) proszę o kontakt na dobre meble kuchenne zakupione na giełdzie pruszcz gdanski. Szukam nowej szafy (8) Poszukuję dobrej i przede wszystkim solidnej szafy do sypialni :) Ostatnia... rregina meble (2) proszę o podaniu namiaru na producenta dobrych mebli kuchennych.
Pralko suszarka czy warto? (1) Chcemy zakupić pralko suszarkę. Kupiliśmy okazyjnie mieszkanie w kamienicy we... pralka,lodówka,zmywarka do 1000zł,,,, ??? (36) dziewczyny mam ograniczone finanse,muszę na wiosnę kupić 3 sprzety do kuchni... NOWA sprzęt AGD firmy TEKA (2) Witam serdecznie, proszę o opinie na temat sprzetów AGD firmy TEKA !!!... DDD Szafa z drzwiami przesuwnymi (3) Mamy 3pokoje i trójkę dzieci 9 4 2lata. Wkrótce wprowadzimy się do tego... Wiertarko-wkrętarka :) (5) Cześć :) Szukam dobrej wkrętarki do użytku domowego (plus prace w ogrodzie,... M. Antena do tv cyfrowej (9) Witam wszystkich, mam pytanko jako ze kopnąłem w tyłek UPC bo więcej dają... 3miast chrzciny (1) Prezent czy kasa w koperte? Co robiliscie? kaska Jaki ekspres do kawy wybrać? (3) Witajcie, Wraz z mężem planujemy zakup ekspresu do kawy, który posłużyłby... MariaGdansk Oddam za darmo (2) Oddam za darmo wanne żeliwna oraz brodzik żeliwny na takze piec żeliwny... Mama 3 Łóżko z litego drewna - gdzie kupię? (18) Jak w temacie, czy orientujecie się gdzie sprzedawane są ramy łóżka w litego... AgaaR Gdzie kupię na cito 5 par drzwi wewnętrznych poza marketami budowlanymi? (2) Może ktoś zna taki sklep? jurek Konsola do przedpokoju w stylu shabby chic (2) Urządzamy przedpokój w stylu shabby chic żeby współgrał z kuchnią która... Ammmerica sklep z firankami (2) prosze o polecenie dobrego sklepu z firanami w Gdyni. Ewelina używane meble kuchenne (1) Czy warto kupić używane meble kuchenne takie które ktoś robił sobie na... Meble na Wymiar Gdańsk, Pruszcz Gdański, Pszczółki (2) Szukam właśnie dobrej jakości mebli które spełniły by wszystkie moje... Meblowy fan Unik szary (1) Kupiłam 2 miesiące temu Unik szary w Castoramie. Skręcenie mebli ok. Niestety... Kuchnia- meble modułowe (2) Mam ustawną kuchnię.Czeka mnie jej remont i wymiana mebli. Niestety nie stać... Iwona