Jaka zmywarka do bardzo brudnych naczyń ? (8) Jaką zmywarkę polecacie do dużej ilości naczyń, żeby domywała bardzo brudne... krysia lodówka z no forst, czy bez? (10) Moja obecna lodówka dobija mnie na całego. Woda ścieka wszędzie, szron osadza... asia Pralko suszarka Samsung (1) Nie polecam. Ubrania wyjęte z suszenia są wilgotne, trzeba albo wywieszać na...
A więc jaka pralke polecicie (1) Jaki model na te czasy nasze polecacie praleczke Sebo Co sądzicie o materacach termoelastycznych? (3) Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu materaca termoelastycznego... JaceQ Zmiana kuchenki gazowo-elektrycznej (3) Chcę wymienić kuchenkę gazowo-elektryczną. Przy zakupie obecnej (8 lat temu)... ona w potrzebie Nowoczesne modne krzesła - gdzie? (18) Szukam jakiś fajnych nowoczesnych krzeseł do jadalni łączącej kuchnię z... makarenka klamki do drzwi [sklep] - gdzie? (10) Witajcie, Szukam sklepu z szerokim asortymentem klamek i zamków do drzwi.... GD Kleje przemysłowe, gdzie najlepiej zamówić? (7) Witam, szukam firmy do zamówienia sporej partii klejów przemysłowych. Możecie... wezzyr thermomix a termomaster pomocy:)!! (125) prosze moze ktos zna te drugie urzadzenie teraz jest na gruponie w dobrej... ewciak Gdzie znajde takie lampy sufitowe (1) Witam. Gdzie w Gdańsku znajde lampy takie jak w linku... Rafstorant Folia ozdobna na okno gdzie kupić w Trójmieście? (7) Witajcie. Szukam sklepów gdzie mogę kupić folię samoprzylepną na okna-szyby.... Ewa33 Obudowa wanny wolnostojącej (1) Planujemy obudowę wanny wolnostojącej - pytanie w jaki sposób można to... zeros Laptop do grania (1) Szukam laptopa który będzie się nadawał do grania i obróbki komputerowej i na... Trojka25 Ciemne meble (2) Dzień dobry, z Waszego doświadczenia, posiadanych ciemnych mebli. Przy... Marcin Gdzie kupię farbę Kabe Aquatex w Gdańsku (9) Wie ktoś może gdzie dostanę powyższą farbę w Gdańsku, bo w marketach niestety... 3miast Masakra z reklamacjami w IKEA (1) Zgłosiłem reklamację drogą internetową, poprzez formularz zamieszczony na... Zwykły klient Jakiej firmy armatura łazienkowa? (4) Jakiej firmy polecacie armaturę łazienkową ? Czy kierować się firmą i wybrac... aga meble (29) Witam czy moze mi ktos napisac jakiej jakosci sa meble firmy Actona bo jestem... czarna4014 Meble (12) Witam, czy może ktoś kojarzy salon meblowy mieszczący sie w Gdańsku, przy ul... :-)