MEBLE KUCHENNE NA ALLEGRO (20) Witam wszystkich Jak bezpiecznie kupić meble kuchenne w internecie i na co... Marta Odkurzacz? (4) Cześć, chcę kupić nowy odkurzacz, ale mam juz dość ogromnych i ciężkich... marek08 Gdzie kupić tanio marmurowy/granitowy parapet? (8) Witajcie, kobitki potrzebuję namiaru na zakład kamieniarski, który zrobi mi... laluniaaa
Piasek z plaży (1) Czy orientuje się ktoś czy z plaży można legalnie zabrać piasek do... Monika panel czy deska? co na podłogę do salonu? (38) co macie? co polecacie? czy deska faktycznie tak szybko ulega uszkodzeniom?... inka Jak działa Mieszkanie dla Młodych, czy jest szansa uniknięcia kredytu hipotecznego? (1) ak działa Mieszkanie dla Młodych, czy jest szansa uniknięcia kredytu... Dawid22 Narzędzia na prezent (24) Chciałam na dzień ojca kupić na prezent jakiś wypasiony zestaw narzędzi do... dorota2323232 Dobry nawilżacz powietrza (2) Szukam od dłuższego czasu czegoś naprawdę dobrego, jeśli ktoś chciałby... ankietatrojmiasto@wp.pl Wycieraczka (2) Potrzebuje wycieraczki pod wymiar na wejście. Wymiar dosyć nietypowy bo około... Nowoczesne meble gdzie kupić? (10) Witam, Niedawno kupiliśmy z mężem mieszkanie. Chcielibyśmy je urządzić w... Martyna gdzie tanio zamówić meble kuchenne na wymiar? (5) poszukuję firmę która tanio zrobi mi 2 szafki kuchenne (80) narożne, wiszące. Gosia Odkurzacz pionowy - proszę o opinie (6) Przymierzam się do zakupu odkurzacza pionowego,więc poszukuję opinii na temat... Magda Gdzie kupię porządne garnki na indukcje w Trójmieście ? (3) Witam jak w temacie szukam sklepu/hurtowni z dobrymi garnkami na indukcje... Arek Praca w kieleckiej fabryce mebli (2) Chciałbym podjąć pracę w tej fabryce. Słyszałem że dobrze płacą. Może ktoś z... Artur333 Gniazdka w blacie. Czy warto montować? (1) Co sądzicie o gniazdkach montowanych w blatach kuchennych. Według mnie będą... modnestol gdzie w trojmiescie wykładziny (15) gdzie w trojmiescie wykładziny są ladne wykładziny oprocz komfortu? jola Samodzielna księgowość (4) Czy jest prosty program księgowy który pomoże mi prowadzić księgowość mojej... Trojka25 Samodzielna księgowość (3) Podjęłam decyzję że wdrożę się w księgowość w swojej firmie i sama zacznę... Paturatu Materac na bolące plecy (3) Nikt nie wyobraża sobie łóżka bez dobrego jakościowo materaca! Ja polecam... maja667 Fronty skandynawskie - estetyczne i trwałe (1) Ja zdecydowałam się na fronty skandynawskie -... NEla091