Joanna - opinia (1) Polecam z całego serca, super człowiek na właściwym miejscu! Joanna Izabela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, niezawodny kontakt, wsparcie Izabela Adam - opinia (1) profesjonalizm, duża wiedza branżowa, obiektywizm Adam
Jarek - opinia (1) Pan Daniel Banaś to człowiek instytucja. Zawsze walczy do końca dla klientów. Jarek Joanna B - opinia (1) Niesamowicie zaangażowany specjalista Joanna B Magdalena - opinia (1) Profesjonalizm, wysoka kultura osobista Magdalena Majkel - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Fachowa pomoc i wsparcie. Polecam! Majkel Tomasz - opinia (1) Z Panem Danielem udało się uzyskać kredyt na dom w BOŚ Bank. Polecam, bardzo... Tomasz Przemek - opinia (1) Daniel bezproblemowo uzyskał dla mnie kredyt hipoteczny na warunkach jakie... Przemek Marta Auguścik - opinia (1) najlepszy! serdecznie polecam. Marta Auguścik Agata Ziółkowska - opinia (1) Świetny doradca , fachowy i profesjonalny. Gorąco polecam. Agata Ziółkowska magda - opinia (1) Na każdym etapie bardzo pomocny wszystko wytłumaczy - i pomaga w kompletacji... magda Klaudia - opinia (1) Pełen profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Nawet po zakończeniu... Klaudia Marta - opinia (1) Polecam w 100% współpracę z Panem Danielem. W pełni profesjonalna i fachowa... Marta Magdalena Lesińska - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Daniela Banasia do wszelkich spraw związanych z... Magdalena Lesińska Maciej - opinia (1) Pan Daniel to prawdziwy Specjalista w swojej dziedzinie. Rzetelne odpowiedzi... Maciej Natalia Wielewicka - opinia (1) Daniel Banaś jest gwarancja moich kredytowych transakcji. Dziękuję za... Natalia Wielewicka Jarek - opinia (1) Daniel Banas mój autorytet w branży finansowej . Dziękuje za współpracę. Jarek Karol - opinia (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług Pana Daniela. Pełen profesjonalizm i... Karol Bartosz - opinia (1) Pan Daniel bardzo mi pomógł w znalezieniu najlepszego kredytu hipotecznego a... Bartosz