Re: Dawny Swissmed, poród 2015
Ja byłam pacjentką Pana dr Sz, równolegle jeszcze korzystałam z "usług" Pana prof, zdecydowanie gorzej oceniam zarówno wizyty jak i opiekę tego drugiego. Złego słowa bym na Sz. nie powiedziała, miły, życzliwy i przede wszystkim bardzo troskliwy. Od samego początku moja ciąża była problematyczną, wszelkie wątpliwości zawsze rozwiewał, co było dla mnie niezwykle istotne to możliwość kontaktowania się z nim niemalże o każdej porze dnia i nocy.
Przepraszam za moje pytanie, ale jak naczyniak? A Pan doktor Wyrzykowski doskonały specjalista, też u nas wystąpiła konieczność skorzystania z Jego pomocy, ale przyznam że sprawa nie była tak skomplikowana jak u Pani.
Dla wszystkich MAM mam radę, której udzieliła mi pediatra na prywatnej wizycie domowej. Zasugerowałaby po upływie pierwszego miesiąca wykonać synowi usg kompleksowe, jak to powiedziała "warto wiedzieć z czym dziecko przyszło na ten świat". Niestety pediatrzy w przychodniach tego nie mówią, bo musieliby wystawiać skierowania, a jak wiadomo NFZ wykazuje zawsze deficyt pieniędzy. Rzekomo jednym z lepszych specjalistów, jeżeli chodzi o wykonywanie usg jest Pan dr Świętoń, ale czas oczekiwania na PRYWATNĄ wizytę wynosi 2-3 tygodnie.
4
1