amerykanka (2) amerykanka dwuosobowa jasna rozkładana zpoj, na pościel kontakt 500 777 320 annaM montaż drzwi, podłóg, z materiałem lub bez, fachowe doradztwo (1) poszukujesz montażysty drzwi wewnętrznych, zewnętrznych, podłóg drewnianych... nusia85 Dot. rolet i żaluzji od firmy sega (1) ostatnio zamawiałem roletki w tej firmie -szczerze polecam punktualnie szybko... raken
mieszkanie (18) starał sie ktoś o mieszkanie socjalne lub komunalne ja jestem w trakcie... kasiaszczuka6 materiały budowlane (6) Zaczynam budowę domu i szukam dobrej hurtowni z materiałami budowlanymi,... Iwona Czy ktoś z Was stosował już ALPINA SILHOUETTE IMPRESION - FIRMA CAPAROL? (1) Potrzebuje Waszej opinii. Może ktoś z was nakładał już Alpinę na ściany? Ja... kora2702 POSZUKUJĘ KAWALERKI (1) Wynajmę zadbaną kawalerkę przynajmniej na rok w rozsądnej cenie w Gdańsku.... Ela meble tanio@@@@@500 777 320 (1) meble tanio łózko dla dziecka , sofa dwuosobowa, amerykanka, szafa z dwoma... annaM sprzedam 40 gazet typu : m jak mieszkanie, murator, dom@wnetrze itd (1) Mam do sprzedania 40 gazet :) gazetki sa od doku 2006, ale wiekszosc jest z... paula kupię mieszkanie 4-5 pokojowe (13) Kupie mieszkanie 4- 5 pokojowe w budynku z windą, lub w budynku bez windy,... 2kreski pytanie odnośnie budowy (1) planujemy zakupić pototherm 25 na budowę naszego gniazdka czy wiecie gdzie... sylwia127 partycypacja (2) odkupię partycypację w tbs .Czy ktos ma jakieś propozycje? ali28 Sprzedam lub( zamienie na 3 pok) bezczynszowe mieszkanie 2 pok, 38m2 w Gdyni-Oksywie (3) Sprzedam (lub zamienie ) mieszkanie 38 m 2 pok, kuchnia, lazienka , w domku (... Monia Sprzedam kawalerkę w centrum Gdyni. (3) Witam.Mam do sprzedania 29 m2 w Gdyni Wzgórze Św.Maksymiliana. Zdjęcia i... Doka podatek od darowizny (5) Hej. Otrzymałam od rodziców dzialkę w formie darowizny, żeby nie płacic... alus 54 m 2 sprzedam w Gdańsku od zaraz (2) dwa pokoje duże jeden 20 m2 drugi 18 m2 z balkonem na podłogach w pokojach i... Zofia wykonawca.pl nowy portal pomocny przy remoncie i nie tylko (1) wystawiasz zlecenie fachowcy przesylaja Tobie cene i czas realizacji... adamski KOMINKI I KOMINY (1) Nasza oferta: obudowy kominkowe, montaż gotowych lub projekt i budowa na... kominki i kominy wykonczenia wnetrz gdynia sopot (1) dodatkowa praca wykończenia wnetrz malowanie szpachlowanie montarz drzwi... kasiaszczuka6 osoba do odbioru mieszkania pilnie poszukiwana (1) Witam! poszukuję osoby która przeprowadzi odbiór mojego mieszkania, jesli... mirula2@wp.pl