FedEx Express Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Botaniczna 14

Porażka! (1) Nigdy nie polecę tej firmy. Czekam na pilną przesyłkę- pracuję z domu, więc... BC - opinia (1) Jestem rozżalona i zniesmaczona. Mozna caly dzien siedziec w oknie a i tak... Niedoręczają przesyłek (1) 6231402013556 Niestety, muszę wystawić negatywną opinię, ponieważ z kurierem... Grazyna
Obsługa..! (1) Beznadzieja..! Drugi raz ta śmieszna polaczkowa firma odstawiła moją... Dariusz Porażka (1) dwa razy mieli dostarczyć mi przesyłkę. Za 1 razem czekałem 8 dnia. w tej... MF Dramat (2) Fimra porażka, wszystko co Pani przedemną napisała to prawda, identyczna... Marta totalny dramat (1) Jak tylko widzę że mam przesyłkę przez fedex jestem gotowy do problemów. Nie... Valentin Od razu reklamujcie przesyłki przez stronę internetową (1) Nie polecam FedEx'u. Kurier podejmuje paczkę, a potem nie chce mu się jej... Klient Tragedia (2) Kurier nawet się nie fatyguje na osiedle ani zadzwonić domofonem. Po prostu... Mateusz Masakra. (2) To jest jakaś tragedia. Siedząc cały dzień w domu i czekania na kuriera... Iwona Dziadowska firma (1) Czekałam na przesyłkę od 18 grudnia. Dostarczono do ochrony osiedla bez... PAPM a ja jestem przeciwnego zdania (1) wczoraj miałam dostać zamówiony towar z dostawą zleconą przez sprzedającego... Hanna brak kontaktu (1) dowiaduję się że kurier był z przesyłką 2 razy a ja o tym nic nie wiem brak... eugeniusz kwiatkowski totalne dno (1) Fedex odebrał paletę od nadawcy, a gdy dowieźli ją do Gdańska to... bartosz Lepeij wysłać paczkę gołębiem (2) Szkoda że wcześniej nie przejrzałam opinii o Fedexie. Niestety skorzystałam -... Joanna FedEx u mnie przejął od DHL pałeczkę miana najgorszej firmy kurierskiej w Trójmieście. (1) Chciałem zwrócić towar zakupiony przez internet, na zwrot miałem ustawowe 14... Opcjonalny dramat! (1) Dodzwonić się nie da, a jak już się udało po paru próbach- pan bardzo nie... Martyna Koszmary z fedexu (1) Jak w ogole ta firma istnieje jeszcze na polskim rynku?! Każda firma ktora... Wik Szkoda gadać (1) Kurier niby był 2 razy u mnie z przesyłką i niestety nie zastał nikogo w... Karol 6231339356542 (1) Czekam od rana na przesyłkę kurier miał 7 km do mojej siedziby . To skandal... Anna