FedEx Express Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Botaniczna 14

dno !!!!!!!!!!!!! (1) Siedzę, czekam na przesyłkę, bo rano wysłali info, że dziś dostarczą a tu... kinham Dno (1) Czekam na przysyłkę, która jakimś cudem nie może opuścić oddziału Fedex Nie... Kuba dno (1) kurierzy nie dostarczają paczek tylko odsyłają do nadawcy , są arogancccy i... Anka
Fedex nigdy więcej (1) Dno. Nie odbierją przesyłek w terminie, dostarczenie zajmuje im czasami dwa... Michał Mniej niż zero (1) W poniedziałek 11 czerwca opłacona przesyłka ląduje w oddziale firmy i... Zosia słabo (1) bardzo słabo. Kurier nie wykazał minimalnej ochoty doręczenia przesyłki.. Herbata Nie polecam nikomu!!! (1) MAsakra! Ta firma to jakiś żart! 2 tydzień czekam na przesyłkę, codziennie... Karolina opinia (1) opinia zła , czekałam na dwie paczki oczywiście kurier nie dowiózł, albo mnie... ANNA Niedostarczona przesyłka (1) Zamówiłem paczkę z Zalando, która miała przyjść w dniu 28.05. Będąc w pracy... Filip Żart (2) Drugi dzień czekam na przesyłkę. Nie ma mozliwosci skontaktować sie ani z... Jo SKANDAL!! (1) Zdecydowanie nie polecam!! Od 18.05.2018 czekam na przesyłkę kurierską. Widzę... Agata NIE POLECAM ! (1) Zamawiałam z zalando 3 walizki - wszystkie jednakowych wymiarów. Pan kurier... Rok Najgorsza firma - odradzam (1) Trzecia przesyłka i te same kłopoty. Nie są w stanie doręczyć przesyłki do... jedenz Najgorsza firma roku! (2) Dokonałam zwrotu przez firmę Zaladno i niestety przez firmę fedex. Kurier... I Uwaga - nie korzystać z usług tej firmy. (1) Brak jakiegokolwiek kontaktu z kuriereM. Oczywiście spytałem jak mogę się... KF Porażka to za mało (1) Brak jakiegokolwiek kontaktu z kurierem.Kurier nie ma żadnego... Aga "Pseudokurier" (1) Działanie tej pseudofiremki kurierskiej to jakaś kpina. Przesyłka ekspresowa... Loki Porażka usług (2) Porażka usług, kurier nie dostarczył przesyłki, wogóle jei było go w pobliżu... Zbigniew Tragedia! (1) To są jakieś jaja!! Nie polecam tej firmy nikomu! Już drugi raz kurier nie... I. Najgorsza firma kurierska (1) Czekam od 3 dni na przesylke... okazuje sie ze przez dwa dnj dawali ja nie... Przemek