FedEx Express Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Botaniczna 14

Lepeij wysłać paczkę gołębiem (2) Szkoda że wcześniej nie przejrzałam opinii o Fedexie. Niestety skorzystałam -... Joanna FedEx u mnie przejął od DHL pałeczkę miana najgorszej firmy kurierskiej w Trójmieście. (1) Chciałem zwrócić towar zakupiony przez internet, na zwrot miałem ustawowe 14... Opcjonalny dramat! (1) Dodzwonić się nie da, a jak już się udało po paru próbach- pan bardzo nie... Martyna
Koszmary z fedexu (1) Jak w ogole ta firma istnieje jeszcze na polskim rynku?! Każda firma ktora... Wik Szkoda gadać (1) Kurier niby był 2 razy u mnie z przesyłką i niestety nie zastał nikogo w... Karol 6231339356542 (1) Czekam od rana na przesyłkę kurier miał 7 km do mojej siedziby . To skandal... Anna FedEx Gdańsk (1) Kurier nie dostarcza przesyłki, nawet go nie ma a pojawia się status w... Michał FEDEX (1) FedEx to porażka. Drugi dzień czekam na kuriera z przesyłką. Wczoraj była... Fatalne (1) Nie polecam. Brak kontaktu ze strony firmy kurierskiej. Brak kontaktu ze... Jacek kicha zupełna (1) nie wysyłajcie Fedexem, nie dojdzie!!!! - taką solidną firmę w Stanach... klient ostatni raz przesyłka niedoręczona od tak (1) "Dyspozycja zmiany terminu doręczenia" tak zakończył się mój dzień w domu w... Dawid karygodne praktyki i zachowanie fedex ! (1) Podejmują przesyłki jak leci, jeśli wszystko jest ok i uda się przewieść... Paulina najgorsza firma, jaka może być (1) Boże, gdybym wiedziała, ze to taka marna firma przewozowa, w życiu bym nie... Klientka z Trójmiasta Katastrofa (2) Wg narzędzia śledzenia awizowano trzykrotnie, w rzeczywistości kurier nie... Krystian zenada (1) każdego kuriera można sprawdzić czy był na miejscu z przesyłka czy tylko tak... karol Parodia (1) Czekać na przesyłkę półtora tygodnia i jej jeszcze nie dostać. Infotmacja na... GrzegorzGD Czekam i Czekam (1) Żenada czekać tydzien na paczkę i jeszcze nie dojechała bo rzekomo nie... Ten co czeka na paczkę :p Niestety paczki nie doręczono... (1) Bardzo słaba firma kurierska. Przez tydzień zabawa w kotka i myszkę - dwa... Paweł Porazka (1) Kupilem rowery, wyjezdzam na urlop i nie wiem czy w ogole dojda przed... olo Masakra (1) Nikomu nie polecam. Zrzucanie winy jeden na drugiego. Numeru do kuriera nikt... Kasia