City Center (1) Tragedia, nie mam pojęcia za co biorą pieniądze. Brudne materace, kanapy,... M w sam raz (1) Hostel oddalony kawałek od centrum, pokój 3os dość mały, ale na krótki pobyt... linnka brudno, ciasno, kradną z lodówki (1) Brudno - kurz i koty na podłodze, ciasne brudne prysznice. KRADNĄ Z LODÓWKI,... Agata
hostel godny polecenia (2) Bardzo blisko centrum, można się przespać bardzo tanim kosztem, w środku... Jacek Było super (1) Bardzo miła kompetentna i przede wszystkim uśmiechnięta obsługa, cena... Bujniewski Robert Najgorszy hostel w jakim byłem. (2) Niby wyposażenie nie jest stare, ale ascetyczne - to za mało powiedziane.... Zdegustowany Fajny hostel (1) Byłem tam na sylwestra.Lokalizacja w porządku,blisko... Artur Bardzo blisko centrum (1) Polecam wszystkim, którzy nie lubią trwonić kasy. Hostel jest zadbany i... feniks Polecam :) (1) Jestem zadowolona z noclegu w tym hostelu. Przede wszystkim było czysto ( po... Magda to jest hostel.. (1) ...nie hotel. ma swoją cenę, i swoje warunki. dla tych, którzy narzekają,... Darek Polecam (1) Fajna opcja na tani nocleg w Gdańsku. Dobra lokalizacja i czyste pokoje. Nie... Justyna Tanio! (1) Hostel blisko centrum i przystanku tramwajowego -> mialem latwy dojazd z... Grzesiek Nie polecam nawet za tą cenę (1) Niestety i ja muszę dodać mało pozytywną opinię.. Jest tanio, temu nie można... Kasia Prison Break czyli ucieczka z hostelu (1) fatalne warunki, lokalizacja taka, że nocą strach przejść po okolicy. pokoje... pciola Polecam!!! (1) Polecam ten hostel wszystkim, którzy dysponują skromnym budżetem. Jak dla... Julia Miła obsługa i fajny klimat (1) Zupełnie się nie zgadzam z krytykanctwem niektórych komentatorów, chyba nigdy... Paweł Polecam (1) ... co tu dużo mówić..takie miejsca do noclegu są po prostu w Polsce... Gośka Najbardziej niemiła obsługa z jaką się spotkałam (1) Jest blisko do centrum i na tym kończą się zalety tego hostelu. Mieszkaliśmy... Ala więzienie (1) Przez cudowne dwa dni miałam niepowtarzalną okazję zamieszkać w... Marta Dla turystów! (2) Hostel naprawdę leży blisko Starego Miasta! Świetne miejsce wypadowe -... Karolina