ZJ - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tego warsztatu. Oddałam samochód do naprawy... ZJ Iwona - ocena (1) Witam, polecam na 100% warsztat samochodowy Inter-Auto. Dzięki znajomemu... Iwona Sławomir - ocena (1) Szybko ,tanio ,diagnostyka na wysokim poziomie miła obsługa. Szybką naprawa... Sławomir
Stanisław - ocena (1) Bardzo szybka pomoc w ramach gwarancji nowego akumulatora z dojazdem do... Stanisław Waldek mazda3 - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, szybka diagnoza,wycena i realizacja... Waldek mazda3 Adi - opinia (1) Mało profesjonalny zakład. Usługa wyceniona na 1700 zł rozłożona w czasie na... Adi fifi - opinia (1) Fajny warsztat, koles, Typu "Viking", broda , kolczyki, z pasja bo motocykle... fifi Polecam w 100% (1) Korzystam z usług Inter-auto od kilku lat, ale dopiero teraz postanowiłem... Grzesiek Trochę PRL, ale za to szybko. (1) Trudno jednoznacznie ocenić tę firmę. Naprawiałem auto tam chyba z 5 razy -... Mieszkaniec Przymorza Jestem bardzo zadowolony (1) witam,polecam firmę z czystym sumieniem ,rewelacja,pani w biurze bardzo... Marek Nie polecam! (1) Samochód został przyjęty z informacją, że zdiagnozują problem i zadzwonią... Karolina Nie polecam! (1) Miła pani przyjęła samochód, obiecała, że mechanik zdiagnozuje problem i... Anna Przemiła obsługa i profesjonalny serwis (1) Cała naprawa przebiegła bardzo sprawnie. Byłem informowany o wszystkich... Dariusz solidne badanie techniczne (1) Dobrze wykonane badanie techniczne, amortyzatory również sprawdzone, światła... kierowca22 dobry warsztat (1) jestem wieloletnią klientką warsztatu, wielokrotnie uzyskałam szybką i... kobieta polecam (1) Czytając opinie o warsztacie - te negatywne, zastanawiam się, czy w Gdańsku... stała klientka (juź nie) stały klient (1) Ja również nie polecam tego warsztatu. Byłam na wymianie klocków, opon oraz... Młoda i naiwna Odradzam (3) Przed badaniem technicznym umyj wszystkie części tak by BŁYSZCZAŁY Diagności... Ira Oszukany - opinia (4) Uważam, że ten warsztat nie jest godny polecenie. Przyjechałem tylko na... Oszukany Naciągacze (6) Uważać na ich kosztorys. Ma się zupełnie inaczej niż wycena przed naprawą.... waldemar