nowe kolezanki (1) Mam 33 lata dwójka dzieci 5 i 2 lata.Lubie poznawać nowych ludzi. piszcie.... iwona ja szybko schudnąć 5 kg? (49) Jestem zrozpaczona,potrzebuje szybko schudnąć 5 kg.w moim przypadku 5 kg robi... kiciamisia Aerobik z rurką ? co Wy na to? (26) Witam, hej kobietki czy chciałybyście chodzić na zajęcia z aerobiku, ale... goldenrose
Pomózcie proszę (4) Mieszkam z chlopakiem u jego rodzicow,ale juz nie mogę dluzej z nim wytzymac... Iza Gdzie w Trójmieście można kupić żelowe wkładki rozgrzwające? (6) Witajcie, gdzie można kupić takie żelowe wkładki rozgrzewające wielokrotnego... nati asystent osoby niepełnosprawnej (1) Poszukuję osób chętnych na asystenta osoby niepełnosprawnej do pomocy mojemu... jamama SPRZEDAM TRESOR Lancome (1) Mam do sprzedania EDP Tresor 100ml oryginalnie zapakowane. 170 zł mammamia Drogie panie, proszę o pomoc :) (4) Witam. Chciałbym poprosić panie o pomoc i kobiecą opinie. Jakie miejsca w... Wlochu91 super salon na Wzgórzu Mickiewicza, ''Studio Natalia" (13) Polecam ten salon, nawet widziałam że Tiger Michalczewski tam przychodzi wraz... Monika.... Pudełko na wino (4) Gdzie w Trójmiescie można znaleźć takie drewnane pudełko na wino?... Nes Mydła na wagę (3) Dziewczyny, wiecie może gdzie w Gdyni można kupić takie mydełka na wagę... grazusiak Zapraszam (3) Powstalo nowe forum z myslą o osobach potrzebujacych z Trójmiasta... pomoc Nowy fitnes (5) Czy ktoś wie jak nazywa się nowy fitnes otwatry na Grunwaldzkiej, relklamują... Asik POMOC PILNIE POTRZEBNA (14) Hej dziewczyny, powiedzcie mi proszę co robić, bo wiem że szykuje się dla... ona Wesołych świąt - chamskich świąt? (10) Nie macie wrażenia, że im bliżej świąt tym ludziom bardziej puszczają nerwy?... Magdalena Gabinet kosmetyczny przygotowanie do sylwestra (1) Przygotujemy Cie do sylwestra! W naszej ofercie regeneracja i nawilżanie... Kosmetyczka Szukam przyjaciółki (5) mam 21 lat i jestem mama blizniaczek, mieszkam sobie w gdyni i szukam... Martyna_22 Twój mąż/chłopak jest kibicem? Super prezent pod choinke (1) http://forum.trojmiasto.pl/Masz-w-rodzinie-kibica-pilkarskiego-Super-prezent-... Damian Gdzie w Trójmieśćie kupię czapkę uszatkę? (5) Cześć wszystkim, mam taki problem: nie mam pojęcia gdzie kupić czapkę... Marta Dziecko z domu dziecka na święta (2) Zastanawiam się nad zabraniem jakiegoś dzieciaczka na święta do siebie do... Justyna47