Rekrutacja do przedszkola (3) Witam :) Jak wygląda rekrutacja do przedszkoli w Gdańsku ?? Czy sprawdzane... saska173 usuwanie znamion/ brodawek laserowo (4) Dziewczyny proszę o polecenie miejsca gdzie usuwają nie drogo laserowo... Sylwia Kupie wózek dziecięcy (6) Chcę kupić dziecięcy wózek. Doradźcie mi na co zwrócić uwagę przy zakupie. Na... Jagoda
Wiersz o matce polce (2) Choć w nazwisku Orzeł, i tak tez bywa, Ona dobra polka z nami nie przebywa.... marekkopala pomoc (6) Proszę potraktować ten post nad wyraz poważnie.Poznam samotna matkę z... marcin Gdzie szukac jakiejs sensownej porownywarki??? (3) No dobra mamy porownywarke cen w sklepach.. a mi jest potrzebne cos co mi... Furia poszukuję dobrego psychologa (7) Dziewczyny poszukuję dobrego i sprawdzonego psychologa z 3-miasta problem... mimi weekend na walentynki w hotelu spa gdzie polecacie? (7) Chciałabym zaprosić mojego męża do hotelu spa(sauna, jacuzi, masaże) na... Sylwia Koleżanki z Gdyni - Poszukiwane !!!! (2) Witam nazywam się Agata "Ruda" mam 20 lat :) szukam dziewczyn które czują się... Ruda Nordic Walking i Aqua Aerobik (1) Przyjemność, odpoczynek, spalanie kalorii, odciążanie stawów, poprawienie... kasieńka26 aereobik Gdynia (leszczynki i okolice) (5) witam serdecznie, slyszał ktoś może o zajęciach fitness w okolicy Leszczynek... olenkaa dobry fitness?:) (2) czesc dziewczyny, gdzie chodzicie na zajecia fitness? chcialabym zaczac i nie... kokosanka odkupię wykorzystane bilety do kina helios (1) Odkupię wykorzystane w dniach 31.12.-12.01.2011 bilety w kinie Helios Gdańsk... Kasia50 Próba suwaczka... (4) :):):):) Krzysia też szukam koleżanek:) (8) Jako,ze wyglada na to,ze poprzedni watek o tym samym temacie jakos umarl... Mu Uniwersyteckie centrum kliniczne gdansk debinki (3) witam czy wie ktos jak tam dojsc z smk? i czy moze byl ktos w tym szpitalu,... basia Gdańszczanka szuka koleżanek z Gdańska (2) mam 36 lat, chętnie poznam kumpele do wspólnego spędzania czasu i plotkowania... tecza36 Czy jest ktos chetny na zajęcia fitnes na Stogach? (3) Witam! Zastanawiam się nad zajęciami fitnes na Stogach i szukam jakiejś... Gosia MA KTOŚ ODSPRZEDAĆ KARTĘ PAMIĘCI? (7) ... taką do aparatu cyfrowego, nie za dużą i nie za drogą :-) H. Uwaga zboczeniec...! (7) Na portalu praca trójmiasto.pl dodano ogłoszenie o pracę.. "asystent zarządu,... zniesmaczona