Operacja psychologiczna covid. Metody łamania psychiki. (3) Artykuł powstał na podstawie wykładów psychologa Richarda Grannona "Stand Up... Świat zwariował Kolejny polski lekarz ujawnia oszustwo Covid19 (1) Zapraszam do obejrzenia wywiadu z dr Rubas pracującym w Niemczech, który w... Świat zwariował Szczepienie (22) Co sądzicie o szczepieniu na kornowirusa? Ola
Smugi na niebie!!! (1) Ile smug na niebie, tak rząd truje Ciebie!!! Otworzyć oczy W szpitalach (3) Tam najbardziej zarażają tym syfem. Wiem z autopsji. Lekarze latają na... BożeDajMiSilę Przestrzegam - zakupy online w Piotr i Pawel (6) Przestrzegam przed zakupami w internetowej wersji sklepu Piotr i Pawel. Nie... Czas zatrzymać terrorystów z światowego rządu. Jeżeli nie zrobisz nic, stracisz wszystko. (4) Przedstawię wam przyszłość, która np. w Izraelu staje się faktem. Będziesz... Świat zwariował Basen ruchu oporu - jest taki, szukać? (1) Potrzebuje rehabilitacji niemowlęcia i pływania dla niego. Zdążyliśmy zacząć... Ggggg Zastosowanie specjalnego nano-pyłu do wywołania epidemii (6) Zastanawia mnie, dlaczego jest związek między zanieczyszczeniem powietrza a... Świat zwariował Hydrożel, modyfikacja genetyczna i nanocząsteczki - szczepionka na koronkę (4) Oto kolejny materiał na temat tego jak potencjalna szczepionka na koronkę... Świat zwariował ile czeka sie na wynik (3) testu na covid w szpitalu na zaspie? kwik Objawy Covid (14) Witam. Od dzisiaj mam objawy przeziebieniowe. Nie czuje intensywnych zapachow... Gdzie robią testy na koronawirusa małym dzieciom? (3) Czy ktoś się orientuje gdzieś Gdyni zrobię test na covid 3 latkowi? Bo jak... Anka Inteligentne wirusy jako broń biologiczna XXI wieku (19) Na podstawie syntezy różnych tzw. teorii spiskowych oraz opracowań materiałów... Świat zwariował Koronawirus a wyjazd do sanatorium (43) Witam. Chciałbym poznać opinie ludzi wyjeżdżających do sanatorium w trakcie... Hary Astra Zeneca dla ludzi gorszego sortu (29) Oczywiście politycy, lekarze, celebryci zaszczepili się lepszymi... Ja Jakie macie terminy/rodzice/dziadkowie na szczepienie? (21) Zarejestrowalem niby moich staruszkow (ponad 70 lat) i nie dali daty, tylko... Ludobójstwo (4) I co z tego, że garstka ludzi jest świadoma tego co się dzieje. Większości... X Covid w schronisku (5) Taka wiadomość od wczoraj funkcjonuje w obiegu . Wśród tych 90... jaq Zakaz wychodzenia a organizacja urodzin dla dziecka (16) Jak w temacie: mamy zakaz wychodzenia a dziecku zbliżają się urodziny, macie... Henna89