Bill Gates - Depopulacja za pomocą szczepionek. Tekst z 2016 roku (1) Wiem, wiem. Znów ta teoria spiskowa. Ostatnio jeden z internautów znalazł... Świat zwariował Etapy zniewolenia ludzkości. Obraz "nowej normalności" w niedalekiej przyszłości (9) Plany kryminalistów na najbliższe tygodnie i miesiące: 1. Kolejne... Świat zwariował Objawy bardzo silne (15) Mój mąż szczepiony w czwartek dopiero dziś w sobotę jest z nim normalny... Ja
Chemtrails, Geoinzynieria, Wyniszczanie terenów, zatruwanie wody,5G.... (2) Te wszystkie przyjemności Fundują na ,,kochane Rządy"!!! Budzimy się !!! O co chodzi z tą plandemią? (5) Maski zaczynają spadać! Chińskie laboratorium biologiczne w Wuhan należy do... Starania o dziecko a epidemia / wirus / koronawirus (160) Nie wiem czy był już taki wątek, nie mogłam znaleźć. Chcieliśmy z mężem w... MartaB Potrzebni ludzie do likwidacji nielegalnych śmiercionośnych anten 5G!?!! (2) Likwidujemy 5G!!! ONZ dalej zalewa niebo Chemikaliami, nas kochany rząd nie robi nic!!! (1) Budzimy się !!! Noszenie maseczek - obowiązek! (134) Hmm...w tv mówią, że może dojść do większych zakażeń to dlaczego obowiązkowe... Ja Nie (4) I ktoś tu pisze że dzieci mają objawy podobne po innych szczepionkach... Ja Testy PCR służą do inwigilacji a pseudo szczepionka wywołuje AIDS (10) UWAGA: Testy PCR służą do elektronicznej inwigilacji. Dlatego są podawane tak... Świat zwariował Uwaga, długotrwałe noszenie maseczek zwiększa ryzyko infekcji bakteryjnej (9) Jeżeli długo nosisz maseczkę, to wdychając własne spaliny zwiększasz ryzyko... Świat zwariował Ludzie obudźcie się nim Rząd was wykończy!!! (2) Regularnie zalewane niebo przez samoloty tankowane na wybudowanych i... Obudźcie się!!! Jak zestrzelić te samoloty?? Ma ktoś jakiś pomysł?? (1) Chemtrails?? Szczepienie osoby leżącej (1) Czy ma ktoś informację jak zgłosić żeby przyjechali i zaszczepili w domu... Mmm Maseczki chirurgiczne (14) Witam szukam forum aby coś napisać w sprawie maseczek chirurgicznych bo chcą... Kamila1993 Pandemia koronki jako pierwszy akt globalnej ewolucji (14) Pozwólcie, że podzielę się swoimi przemyśleniami na temat tego co się na... Świat zwariował Światowy zamach na ludzkość, niesamowita przyczyna obecnych wydarzeń (17) Wielu z was na pewno się zastanawia co się na Świecie tak naprawdę dzieje.... Świat zwariował Marsz o wolność. 20 luty. 12:00 (1) Długi Targ. Fontanna Neptuna. Świat zwariował MASKI (25) Noszenie masek jest nadal niezgodne z prawem, mimo że jest już w ustawie. Ta... DO