Fajne miejsce (1) Dziwią mnie negatywne opinie, bo chodzę tam regularnie i wszystko jest zawsze... ala Bardzo sympatycznie (1) Pierwszy raz odwiedziłam Dream Club właśnie na tegorocznego Sylwestra. Bardzo... Julia Sylwester 2010/2011 (1) Sylwester 2010/2011 ! No cóż! Wielkie słowo. Wszędzie tylko nie tu. W związku... maciej
PORAŻKA (1) Sylwester 2010/2011 ! No cóż! Wielkie słowo. Wszędzie tylko nie tu. W związku... maciej Szok!!!!! (1) Jestem przeciwniczką pisania takich opini,wiec dlaczego to... Gisia dariusz b - opinia (2) nie mam w zwyczaju komentowania.. Aczkolwiek smutek mnie dopadl po wizycie w... dariusz b słabo, słabo jeszcze raz słabo (1) Do menagera czy kogokolwiek odpowiedzialnego za zatrudnienie, obługa... marta Super (1) Super klub z super atmosferą, fool moon rewelka, Kamil Bednarek na scenie,... Natalia Joanna - opinia (1) Byłam pierwszy i ostatni raz. Niezrozumiałe zasady selekcji na wejściu.... Joanna zdegustowana srim klubem - opinia (1) obsluga denna, ochrona koniecznie do wymiany!!!! zero szacunku, pani ktora... zdegustowana srim klubem Wypas (1) Czytam wasze opinie o Dream Clubie.Jedne lepsze jedne gorsze, dla mnie... Wojtek nie, nie, NIE !!!! (1) jeszcze nigdy nie byłam tak wkurzona żeby sie wysilić na dodanie negatywnej... m NIE IDŹCIE TAM (1) Najgorsze miejsce na imprezę, jakie tylko można sobie wyobrazić! Reklamują... mcdolla Pierwszy Raz i Ostatni !! (1) Poszliśmy tam pierwszy raz i ostatni !! po pierwsze na samym wejściu 20 zl... Tomek Fajny klub (1) W Waszym klubie bywam przynajmniej raz w miesiącu, klimat, obsługa jest ok,... nina ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FATALNE KELNERKI!!!!!!!!!!!!!!!! (3) W minioną sobotę miałam przyjemność wybrać się ze znajomymi do Sopotu z... WKURZONA i ROZCZAROWANA! to po prostu trzeba samemu zobaczyc :) (1) Tu szkoda pisac, trzeba zobaczyc samemu!!! Rewelka!!! Krzychu Moje miejsce w Sopocie (1) Jestem rodowitym Sopocianinem, wszystkie miejsca na Monciaku znam jak własną... Witek BEZNADZIEJNE OPASKI (1) W Dream Clubie byłam pierwszy i ostatni raz!!! Nie podoba mi się podział na... kiki Bylo ekstra:) (1) Jestem tam co sobote:) i zabawa jest genialna! Ale w tym tygodniu przeszli... Imoooooon