Zabawki Pana Boga (3) Opinie do spektaklu: Zabawki Pana Boga . Teatr Roma w Warszawie Zabawki... trojmiasto.pl Oni (16) Opinie do spektaklu: Oni . Stanisław I. Witkiewicz Oni Władzę przejmują... trojmiasto.pl High School Musical (2) Opinie do spektaklu: High School Musical . Gliwicki Teatr Muzyczny High... trojmiasto.pl
Festiwal Teatrów Muzycznych 2010: Oliver! (3) Opinie do spektaklu: Festiwal Teatrów Muzycznych 2010: Oliver! . Teatr... trojmiasto.pl film vs. książka (0) Jakie są różnice książki i filmu? Mam taką pracę domową. Oglądałam film ale... qvx A teraz Ja! (2) Opinie do spektaklu: A teraz Ja! . A teraz Ja! na podstawie dramatu... trojmiasto.pl Farsa z Walworth (29) Opinie do spektaklu: Farsa z Walworth . Enda Walsh Farsa z Walworth... trojmiasto.pl Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą (7) Opinie do spektaklu: Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą .... trojmiasto.pl Brzydula (1) No nareszcie !Oglądniemy ładną "BRZYDULĘ" Julię Kamińską w teatrze! Oprócz... Ela z Oksywia Straszne dzieci, czarna komedia dla dorosłych (36) Opinie do spektaklu: Straszne dzieci, czarna komedia dla dorosłych .... trojmiasto.pl Szelmostwa Skapena (3) Opinie do spektaklu: Szelmostwa Skapena . Teatr Gościnny zaprasza na... trojmiasto.pl Podwójna rezerwacja (1) Odsprzedam dwa bilety na Podwójną rezerwację ( 12.04. na godz.20.15 ) -... agata Swing (19) Opinie do spektaklu: Swing . Swing Sztuka przenosi widza w abstrakcyjny... trojmiasto.pl Footloose - wrzuć luz (165) Opinie do spektaklu: Footloose - wrzuć luz . Footloose - wrzuć luz Według... trojmiasto.pl Don Pasquale (4) Opinie do spektaklu: Don Pasquale . Gaetano Donizettiesoliści: Agnieszka... trojmiasto.pl Jądro kobiecości - Teatr Poza Tym (9) Opinie do spektaklu: Jądro kobiecości - Teatr Poza Tym . Teatr Poza Tym... trojmiasto.pl Hipnoza (3) Opinie do spektaklu: Hipnoza . Teatr Bajka w Warszawie Antoni Cwojdziński... trojmiasto.pl Spotkanie z Małym Księciem (18) Opinie do spektaklu: Spotkanie z Małym Księciem . Libretto na motywach... trojmiasto.pl Zanim zaśniesz - piosenki Anny German (14) Opinie do spektaklu: Zanim zaśniesz - piosenki Anny German . „Zanim... trojmiasto.pl Ciche ciało (4) Opinie do spektaklu: Ciche ciało . Ciche ciało Anna Haracz Spektakl... trojmiasto.pl