Podziekowanie (1) Dziekuje serdecznie dr.Staniewiczowi za wspaniale podejscie do pacjeta i... Anna goraco polecam Ola - opinia (1) żadko dziele dzie opiniami na forum ale przy okazji wizyty z moja babcia u dr... Ola z uznaniem ale i odrobiną krytyki (1) w lagunie operację zaćmy miał robioną mój ojciec. kwalifikacje, wizyta dobór... Marian
bardzo wysoka jakość (1) serdecznie pozdrawiam doktora S. bardzo profesjonalna obsługa dzięki której... Marek oby tak dalej... (2) dziękuję lekarzom i polecam wszystkim! mają ekstra sprzęt i są naprawdę... Marlena Totalne rozczarowanie (2) Niestety nisko oceniam Centrum Laguna, gdyż totalnie zlekceważono moją... Zawiedziony pacjent szybko sprawnie i profesjonalnie... (1) ...tak w kilku slowach moge opisac obslugę w Lagunie a to ważne z uwagi na... Patryk Podejście do pacjęta. (2) Moja 79 letnia sąsiadka miał mieć operację na zaćmę w czerwcu. Przeunięto na... Kazik Zawiedziony (2) Ponad rok temu w lutym zrobiłem operację zeza na prawe oko. Niestety operacja... Łukasz