Urodziny (1) Organizowaliśmy z mężem urodzinki dla naszej Zosi w Loopisie. Jesteśmy... mama Zosi brak odpowiedniej obsługi (1) Plac jest super, atrakcje też. Predyspozyje są ale... problem z personelem a... rafał Urodziny (1) Dzieci bawią się kompletnie same. Brak elementu integrującego grupę gości... mama
Polecm dzieciom i rodzicom (1) Polecm dzieciom i rodzicom za Król jest tylko jeden - Loopys (1) Kilkakrotnie byliśmy waszymi klientami. W ostatnią weekend, jako Gdynianie,... łukasz Krótko i na temat (2) -Słaba wentylacja, kilmatyzacji brak, Dzieci spocone aż z nich cieknie, byłem... MB wielka pomylka (2) odwiedzilismy centrum w tym tygodniu, personel niemily, automaty do gry... M&M Kpina (6) Masakra z tym placem zabaw , najgorsza obsługa , zwłaszcza kobiet , niemiła ,... Mango wrócimy! (1) Plac zabaw odwiedziłam miesiąc temu z młodszą siostrą. Jest niepełnosprawna.... Martyna gorąco, ale pysznie (1) Czytałem różne opinie i zgadzam się, że gorąco ale moim dzieciom to nie... Krzysztof To jakaś pomyłka ?: ) (1) Jak na tak dużym placu/obiekcie , gdzie z toalet korzysta setki ludzi nie ma... Anna super miejsce (1) Bylam u Was z 2 letnim wnukiem Szymonkiem, bardzo wnukowi sie podobalo,... Starsza Pani Maria B O M B O W A Z A B A W A (1) Polecam rodzicom ten Plac Zabaw. Ogrom atrakcji wart swej ceny. Byliśmy z... Mama Tymoteuszka (3,5lat) Szwedzkie ceny polski poziom (1) Bylismy dzisiaj w tym przybytku rozkoszy...z dwójka dzieci (6 i 8 lat). W... iwen0901 Fajnie, polecam również dorosłym (1) Jestem zadowolony, po przeczytaniu innych opinii byłem przerażony ale... Marcin Extra miejsce na spędzenie z dzieckiem-ćmi za nie duże pieniądze (2) Na wstępie witają nas Panie z recepcji,ubrane w firmowe pola.Aparycja tych... Tomasz Gdynia slawekwawo - opinia (1) Ludzie polecają Loopy's World a ja odradzam.Kurz,brud i strasznie gorąco.W... slawekwawo obsługa tragedia (2) Sytucaja z niedzieli- godzina 18.00, plac zabaw prawie pusty, pare osób... matka fajna zabawa dla dzieci i rodziców (2) uważam że zabawa fajna można się nieźle spocić warte polecenia lecz jest... nikolas Fajne miejsce, polecam :-) (1) 39 zł to pewnie drogo jeśli ma się kilkoro dzieci płatnych. Ja to widzę... Paweł